2777
2789
عنوان

بیاین بگین بچه سوم بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 36 پست
به خاطر خواهرشوهر های مجردت بچه نیار به خاطر خودت بیار  مثلا بچه سددفاعی میشه بنشونشون سرجاش ...

آره دقیقا 

احساس می کنم اینطوری جام هم محکم تر میشه 

خودمونم زنو شوهری عاشق بچه ایم

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بچه میاری که حواست درت بشه و خواهر شوهرت کمتر دخالت کنه !!!!!!!!

فقط به اون دلیل نه 

خودم کلا عاشق بچه م

و هم اینکه فکر می کنم اینطوری دیگه دست از سرم بردارن انتظاراتشونم کمتر بشه

برو باشگاه  کلاس هنری فنی  بیکاری بی‌خوابی و پمپرز عوض کردن

مشکل اینه که نمیشه 

میخواستم برم یه رانندگی یاد بگیرم انقد پشت سرم حرف زدن که نرفتم 

هیچ کلاس خاصی نمی تونم برم 

اما باشگاه هر ازگاهی میرم پنهون از اونا

من دوتا پسر دارم  ترجیح ام  اینه خرجی  که بخام واسه ی بچه دیکه کنم   خرج خو ...

اینطور نیست چون خرجی که قراره خرج من بشه میره جیب خواهرشوهرام

مثلا خواهرشوهرم به ماشین ما میگه ماشینم 

مگه بچه بازیچه ست ؟؟؟ میخواست درست بشه با دوتا بچه قبلی درست میشد، یعنی چی بچه بیارم سرگرم بشیم ؟ .. ...

نه بچه بازیچه نیست اما برای محکم کردن پایه های زندگی مشترک خیلی مهمه من ننوشتم سرگرم بشیم 

فقط میخوام دخالت ها کم بشه 

نه بچه بازیچه نیست اما برای محکم کردن پایه های زندگی مشترک خیلی مهمه من ننوشتم سرگرم بشیم  فقط ...

خوب عزیز من، پایه بخواد محکم بشه با دو تا پسری که داری باید میشد، ... الان یه بچه دیگه هم بیاری بشه ۶ سالش باز احساس میکنی برای استحکام پایه زندگی بچه لازمه ! ولی اصلا ربطی به بچه نداره، پایه زندگی یکجور دیگه محکم میشه، نه با بچه آوردن.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
ادمها باهم فرق میکنن من ۳۰ هستم و دوتا  بچه دارم  واقعا به آینده    بچه ها فک می ...

خداروشکر درامدمون خوبه نیازی نیس من فک کنم به اینجور چیزا 

خوب عزیز من، پایه بخواد محکم بشه با دو تا پسری که داری باید میشد، ... الان یه بچه دیگه هم بیاری بشه ...

نه دیگه بچه چهارم زیادیه 

چجوری؟؟

نه دیگه بچه چهارم زیادیه  چجوری؟؟

شما میخواهی بچه بیاری که سر خواهر شوهرهاتو گرم کنی، درصورتی که بچه بزرگ که بشه از آب و گِل در بیاد باز همون بساط قبل شروع میشه.

شما باید بشینی با شوهرت منطقی صحبت کنی جلوی دخالت خواهرهاشو توی زندگیتون بگیری، رفت و آمدتو حداقل کنی، خودت و شوهرت رو حسابی مشغول کار و ... کنی که اصلا وقت آنچنانی برای حضور خواهر شوهرهات نباشه. اونها خیلی بیجا میکنن سرشون توی زندگی شماست و میخوان جداتون کنن، اونم با دوتا بچه، شما باید زندگیتو مدیریت کنی، بگیری توی مُشتت، نه که توی این اوضاع بچه بیاری. 

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/