سلام دوستان همسر من پارسال مهر بدحال شد کلی ازمایش دادیم فهمیدیم سرطان خون هست۳۸سالشه دوتا بچه داریم.پارسال با درمان بیماری موقتا خاموش شد همسرم پیوند نغزاستخوان انجام داد این پیوند تقریبا درمان سرطان خون هست همه کسایی که با همسرم پیوند شدن باهاشون درارتبازم همه خوبن.یک ماه پیشبیماری همسرم بعد۱۱ماه از پیوند عود کرد پارسال با اولین جلسه درمان جواب داد و سلولهای بدخیم ازبین رفتن پیوندش همعالی بود وقتی عود کرد دکترش گفتانتظارنداشتم عود کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسفند دوباره شیمی پرمانی ینگینی انجام داد دکترگفت بعد عود درمان سخت میشه ولیجواب نگرفت یکمعید دوباره بستری شد و داروهاشو عوض کردن الان تو بیمارستانه ده روز دیگه معلوم میشهجواب گرفته یانه.تروخدا دعا کنید دوماهه همشبیمارستانم بچه ها ویلون سدن خودم داغون شدم همسرم قدش بلند ه اما الان جمع سدهسده یک مشت استخوان التماستون میکنم دعاشکنید هرساعت و هرروز که یادشافتادین.به مامان باباتون بگین دعا کنن دعای مادرودرها درگیره