2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام خیلی

3191 بازدید | 22 پست

سلام دوستان همسر من پارسال مهر بدحال شد کلی ازمایش دادیم فهمیدیم سرطان خون هست۳۸سالشه دوتا بچه داریم.پارسال با درمان بیماری موقتا خاموش شد همسرم پیوند نغزاستخوان انجام داد این پیوند تقریبا درمان سرطان خون هست همه کسایی که با همسرم پیوند شدن باهاشون درارتبازم همه خوبن.یک ماه پیشبیماری همسرم بعد۱۱ماه از پیوند عود کرد پارسال با اولین جلسه درمان جواب داد و سلولهای بدخیم ازبین رفتن پیوندش همعالی بود وقتی عود کرد دکترش گفتانتظارنداشتم عود کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسفند دوباره شیمی پرمانی ینگینی انجام داد دکترگفت بعد عود درمان سخت میشه ولیجواب نگرفت یکمعید دوباره بستری شد و داروهاشو عوض کردن الان تو بیمارستانه ده روز دیگه معلوم میشهجواب گرفته یانه.تروخدا دعا کنید دوماهه همشبیمارستانم بچه ها ویلون سدن خودم داغون شدم همسرم قدش بلند ه اما الان جمع سدهسده یک مشت استخوان التماستون میکنم دعاشکنید هرساعت و هرروز که یادشافتادین.به مامان باباتون بگین دعا کنن دعای مادرودرها درگیره

به خدا همش صورت همسرم جلو چشمم و اشک میریزم.ببخشیدکیبورد گوشی اشتباه تایپ میکنه

عزیزم ایشالا خدا سلامتی بده 

غصه نخور خدا بزرگه ایشالا کمکتون میکنه 

قوی باشید این روز ها هم میگذره

نه عزیزم ماه پیش جواب نگرفت الان بستری انشاالله با داروهایجدید کهزدن جواب بگیره

انشالله حالشون خوب بشه عزیزدلم ، خودتون رو ناراحت نکنین ، چند سالتونه؟

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم
اسفند دوباره شیمی پرمانی ینگینی انجام داد دکترگفت بعد عود درمان سخت میشه ولیجواب نگرفت یکمعید دوباره ...

من براشون حمد شفا میخونم انشالله همه چیز ختم به خیر بشه و پست بعدیتون خبر سلامتی کاملشون باشه