الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم هم تنها هم با همسرم یه پاساژه که درسته بیشتر کاسب هاش مردن اما نه حمله میکنن نه خطرناکن نه گاز میگیرن!!!اصلا اینقدر شلوغه کسی وقت نداره مزاحم کسی بشه !!!فقط بعضیشون گرون فروش و کلاهبردارن مثل سایر دلال ها و کاسب ها خطر دیگه ای هم ندارن شمام هر چرتی شنیدی باور نکن
هرچمد مدت علیه یه چیزی کودتا میشه..باعث میشه مردم از اون موصوع و فرد و مکان و فراری بشن..این باعث میشن اون فرد اون شغل اون مکان کلا طرد بشه و خب ضرر میکنن دیک..یه مدت به اسنپی هم گیز داده بودن کسی سوار اسنپ نمیشد یا میترسید...یه مدت به مرغ ها ک هورمونی هستن کسی نمیخرید..یه مدت گوشت ک بهنوش طباطبایی چرت میگف درموردش ک نخورید و این چیزا..
🤣🤣🤣 اول چه خطرناک دوم اسمش روش،چیه علاالدین در هرجای دنیا و علاالدین کی بوده گلم؟ پرنسس دزدان یادم باشه پسردایی شدم 🚫 نذارن این فیلم ببینه ها ها اون خانواده محاله دخترشون بدن به تو