شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اگه میخای بنویسی فقط و فقط برای خدا بنویس👌🏻نه فرشته هاو..
ببین دونبال یه دوستم میخوام درخواست کنم ازشون کمکم کنن ولی نمیدونم چطور
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه در خواستی از فرشته ها دارم میخواستم بدونم چطوری بگم ؟ یعنی از کجا بفهمم درخواستم رو قبول کردن یا نه؟
آره من خیلی مینویسم تو ۹۹٪ موارد هم نتیجه گرفتم اون یک درصد هم خیلی خاص بودن
خب من ازشون میخوام درخواست یه دوست بکنم به نظرت این راه جواب میده ؟ مثلا فرشته ی نگهبانی چیزی؟
من نوشتم هنوز هم لای قرآن فست به دوتاش تا حالا رسیدم بعد از یکسال فقط اینو بدون تا خدا صلاح ندونه آر ...
من یه همراه و دوست میخوام همین
من یه در خواستی از فرشته ها دارم میخواستم بدونم چطوری بگم ؟ یعنی از کجا بفهمم درخواستم رو قبول کردن ...
بلدی چجوری و کی باید نامه بنویسی؟
[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم] مامان آرمی 🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد) بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند،ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :) عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️🩹
خب کی از خدا بهتر؟😍 خدا میگه من از رگ گردن بهت نزدیکترم بااحترام به نظرت من نامه به فرشته ق ...
درست میگید کاملا قبول دارم
تا حدودی بله ولی نمیدونم وقتی نوشتم چیکارش کنم ؟ قبلا آتیشش میزدم تا نیروش بیشتر بشه ولی سخته این راه میشه کلا اگه بلدین راهنماییم کنید