2777
2789
😳😳 اخه ادم نرمال که اینکارو نمیکنه   دیگه کمپین تشکیل دادن که حیوانات رو نزنید و ازار ن ...

خودت داری میگی نرمال گلم

والا تربیت مادرای نسل قبلی اینجوری بوده ک من حتی میشنوم باز میگن زن نباید کار کنه باید حرف شوهرشو گوش کنه زن نباید رفیق بازی کنه    همینارو ب پسراشونم یاد دادن شده ملکه ذهنشون ک مرد و نباید عصبی کرد مرد مالک زنه مرد میتونه زن رو تنبیه کنه     دیدن و تربیت شدن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

حالا درسته مرده حق نداره تحت هیچ شرایطی دس بلند کنه روزنش ولی خدایی ما زنام گاهی بد میریم رو مخ بدبخ خواب بود ببین چطور بیدارش کرده طرف کفری شده😂😂😂😂

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون خانم ها کلا اگه فحش بدن طرفشون راحت کتک میزنه؟ منظورم شوهرشون برای جلوگیری از تکرار این کار ...

ن فحش دادن درسته ن کتک زدن ولی مردای الان نتیجه تربیت مادرای قدیمن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
بنظرتون خانم ها کلا اگه فحش بدن طرفشون راحت کتک میزنه؟ منظورم شوهرشون برای جلوگیری از تکرار این کار ...

با شکل نوشتن استارتر فکر می‌کنم کتک کاری شوخی بوده یعنی کتک واقعی نبوده مثلا پا شده بالش رو کوبیده تو سرش.

و اینکه ادم وقتی خوابه و بدجور بیدار بشه اصلا تو این دنیا نیست دست خودش نبوده شاید یهو از کوره در رفته دلیل نمیشه همیشه این جوری باشه

من رو هم این جوری بیدار کنن قاطی می‌کنم خب

حالا درسته نباید بزنه ولی شرایط خاص بوده

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من