بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم منم از اول دادم شیرخشکو ..الان نوزاده و خیلی کم باید بدی مثلا ۳۰ سیسی درس کن اونو کم کم بده ...ی ...
آخ خوب شد اومدی گل .....۸روزشه عزیز من میخام شیر خشکی بشه چون دکترمم گفت بخوره خوبه من کارم ی جوریه ک باید بدم بهش خیلیم حرف شنیدم ولی خوب شوهرم و مادر شوهذم میگن حتماااا بده بهش .....؟.فقط سیر نمیشه توی دوساعت با ۳۰سی سی
آخ خوب شد اومدی گل .....۸روزشه عزیز من میخام شیر خشکی بشه چون دکترمم گفت بخوره خوبه من کارم ی جوریه ...
عزیزم..اره گلم تو دوساعت همون ۳۰ سیسی رو بده بعد ۱۰.۲۰روز شاید بیشترم بخوره ولی برا شروع من میگم همون ۳۰سیسی چون شیرخشکم سنگینه تا بیاد هضم کنه طول میکشه خیلی کومولوعه
دقیقااا ی روز خیلی بهش دادم بچم اسهال رفت و بالا آورد زیاد
اره گلم میگم معدش اندازه نخودم نیس 😍ما تا ده روز چون میخواستم شیرخشکی نشه با سرنگ میدادم مثلا هردوساعت دونا سرنگ پر میدادم ولی هرکاری کردم نشد از سه ماه به بعد دیگ کامل شیرخشکی شد....