2777
2789
عنوان

تیرگی

375 بازدید | 11 پست

راهکار خانگی که خودتون تاثیرشد دیده باشید برای تیرگی بیکینی سراغ دارین؟؟؟؟

یا ی کرم عالی که واقعا تاثیر داشته باشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتن منم بلایک لطفا 😄

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ببین گلم تاجایی که من میدونم اون ناحیه یجورایی هم پوستم نازکه وهم اینکه خیلی سخت میشه روشنش کرد من پوستم سبزه اس نه سفیدم نه سیاه خب هرکاری بکنم قسمت بیکینی روشن نمیشه بنظرم بیشترین شانس برای خانمای هست که خیلی خیلی سفیدن 

سلام گلم کرم رفع تیرگی گیاهی دارم با موم عسل ورست شده تو تامیکم کارام با رصایت گزاشتم ببین گلم

سلام راه ارتباطیتون به جز اینجا چجوریه؟؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  17 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  19 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش