2777
2789
عنوان

سریال خاتون و جیران رو دیدین؟

194 بازدید | 10 پست

سلامم

نظرتون راجبش چیه؟

بنظرم سریال خاتون رو زیاد دارن کشش میدن و رضا فخار و خاتون اصن بهم نمیان 

و اشکان خطیبی هم خوب بازی میکنه ولی بعضی جاهاش با عقل جور در نمیاد 

سریال جیران هم دو تا شخصیت که وجود دارن تو فیلم تو داستان واقعیش وجود ندارن یکیش پسر حسن فتحیه یکیش هم اون جادوگره ک اسمشو یادم رفته😅

بهرام رادان هم بازیش بدک نیس ولی فک کنم چون شبیه ناصرالدین شاهه آوردنش 

دختری از دیار کورد♥️

بهرام رادان لصلانم به ناصرالدین شاه نمیاد 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا آخراش من حس کردم خاتون یه زن مشکل داره؟!چون بچه از یکی دیگه توی شکمش هست با یکی دیگه عشق و عاشقی میکنه...از طرفی رضا فخار واسه بچه توی شکم که از یه مرد دیگس دلش قنج میره!؟ حس بدی گرفتم به فیلمش 

.

من در مورد جیران و ناقرالدین شاه و مهدعلیا 

تا حالا ۴ تا کتاب خوندم

کلا علاقه مند به تاریخ و زمان گذشته م 

بازی پریناز ایردیار هم همیشه دوست داشتم

اما اون سیاوش و ایناشو خوشم نمیاد چون واقعیت نداشته حضورش 

برای خاتون هم از بازیاشون خوشم میاد وگرنه که اره خیلی کش اومده 

فک کنم سکی دو قسمت اخرش باشه دیگه

چون ماجرایی نمونده که اتفاق بیفته😅

والا آخراش من حس کردم خاتون یه زن مشکل داره؟!چون بچه از یکی دیگه توی شکمش هست با یکی دیگه عشق و عاشق ...

تقلیداز ترکیه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سریال خاتون که که نمیدونم چرا سعی داره انقدر شیرزاد رو منفی نشون بده و خاتون هم زیادی عاقل و بالغه و از همه بدتر رضا فخار کلا قسمت ۲۱ که فشار نبود از همه بهتر بود

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

سریال خاتون که که نمیدونم چرا سعی داره انقدر شیرزاد رو منفی نشون بده و خاتون هم زیادی عاقل و بالغه و ...

دقیقا

با اینکه شیرزاد برای عشقش با خاتون همه کار کرد

بخاطر کارای خاتون بود ک امیرعلی مرد

بخاطر این که نگفت دوستاش کجان کشته شدن 

و ..... 

دختری از دیار کورد♥️