2777
2789
عنوان

رفلاکس معده کودک ۵ ساله

38456 بازدید | 103 پست

سلام. 

پسرم دقیقا یکساله که رفلاکس معده ش شروع شده.‌پارسال یه بار یه تیکه گوشت کبابی خورد فرداش دلدرد گرفت.‌

بعد از اون رفلاکس اومد سراغش. هر دفعه دکتر بردم بهش امپرازول دادن.

چون گاهی وقتا کورتون استفاده میکنه داروش فاموتیدین، دیگه الان ۵  ۶ ماهه که فاموتیدین هرروز میخوره. 

با اینحال بعضی روزا خیلی رفلاکس داره‌ 

پرهیزات غذایی رفلاکسم خیلی رعایت میکنم 

طفلک خیلی اذیت میشه کسی درمورد این مسکل اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه‌ 

همش میگم نکنه معدش مشکل دیگه ای داره ک باعث رفلاکس شده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=231724418]یعنی چطور میشه ک میگید رفلاکس معده داره[/QUOTEمعده ش ترش میکنه. اسید معده میزنه بالا‌ 

میگه یه چیزی میاد تو دهنم برمیگرده دوباره. 

خودمم نگاش میکنم متوجه میشم انگار میخواد بالا بیاره بعددبرمیگرده داخل معده. .‌

حتی تو خواب هم دستشو میذاره رو معدش . میفهمم معدش اذیتش میکنه

جسارتا وزنش زیاد نیست یا پرخوری نمیکنه؟

شرایط خونه ارام‌هست ک بچه استرس نداشته باشه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز این چیزایی ک میگی من شاید ۲۰ساله دارم

یکی از استرسه

یکی از پر خوری

یکی از تایم زیادی معده پر باشه و ی دفعه پر کنی هست

همه اینا باعث همین حالت پسرت مبشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جسارتا وزنش زیاد نیست یا پرخوری نمیکنه؟ شرایط خونه ارام‌هست ک بچه استرس نداشته باشه؟

نه وزتش که زیاد نیس لاغره. تازه دو هفته پیش مریض شد اسهال استفراغ. وزنشم کمتر شد .‌

استرس ک طفلک خیلی داره. 

چون بیماری تب دوره ای داره  خیلی بستری شده و امپول و سرم و ... 

الان میترسم بخاطر گوشتی ک خورده معدش میکروبی چیزی داشته باشه ک باعث رفلاکسش شده باشه‌ 

تو این یه سال هر دفعه دکتر بردم گفتن نه.

باید پرهیزات عذایی رو رعایت کنه‌ .‌

تا همین دو سه روز پیش دوباره بردم دکتر دیگه‌ واسش ازمایش نوشت. گفت اگه میکروب باشه دو سه هفته دارو میخوره کلا ریشه کن میشه. میکروب معده با ازمایش مگه مشخص میشه؟ 

این مدت چند بارم ازمایش مدفوع داده سالم بوده‌ 

عزیز این چیزایی ک میگی من شاید ۲۰ساله دارم یکی از استرسه یکی از پر خوری یکی از تایم زیادی معده پر ...

اخه یدفعه بعد از خوردن اون گوشت شروع شد.‌

برا همین بیشتر نگرانم.‌ این چند روزه عیدم بیشتر شد فکر کنم شکلات زیاد خورد بدتر شده. 

ولی اخه ۴ سالو نیمش. 

طفلک تا کی قرص بخوره‌ . 

طب سنتی هم بردمش. بهش عرق نعنا و بارهنگ گفت بده ندادم ترسیدم 

قرصهاضومم داد اونو گاهی بهش میدم اثر خوبی داره ولی خب بچس نمیتونم به طب سنتی هم زیاد اعتماد کنم. 

نه وزتش که زیاد نیس لاغره. تازه دو هفته پیش مریض شد اسهال استفراغ. وزنشم کمتر شد .‌ استرس ک طفلک خی ...

عزیز خودت استرسی نیستی؟ نگران اون گوشته هستی؟ پیش بندی ک فوت میکنه نبردی؟

عزیز خودت استرسی نیستی؟ نگران اون گوشته هستی؟ پیش بندی ک فوت میکنه نبردی؟

خودم خییییلی استرس دارم‌ بخاطر تبهاش.‌  نگران اون گوشته هم هستم.‌ پیش بندی چیه؟ متوجه نشدم.

خودم خییییلی استرس دارم‌ بخاطر تبهاش.‌  نگران اون گوشته هم هستم.‌ پیش بندی چیه؟ متوجه نشدم.

استرس سم خالصه برای مشکلات معده

بندی همینایی ک تو بینی و گلو فوت میککنن تیکه از غذا مونده باشه بیاد بیرون

کدوم شهر هستی

عزیزم اخه  شیرخواره نیس که‌ ، استرس من روش بخواد اثر بذاره.

من از ۱۵ سالگی تا ۲۴ سالگی رفلاکس معده شدید داشتم همش از استرس و درس و دانشگاه.

شیرخوار هم نبودم