2777
2789
عنوان

رفلاکس معده کودک ۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 38544 بازدید | 103 پست
استرس سم خالصه برای مشکلات معده بندی همینایی ک تو بینی و گلو فوت میککنن تیکه از غذا مونده باشه بیاد ...

اهان اره از اونا زیاد بردم.‌ بخاطر تب کردنش که فکر میکردبم شاید چیزی تو گلوش باشه هر دفعه هم یه چیزایی درمیاورد .‌

من استان مرکزی ام 

من از ۱۵ سالگی تا ۲۴ سالگی رفلاکس معده شدید داشتم همش از استرس و درس و دانشگاه. شیرخوار هم نبودم

اهان. اخه خودمو پرسیدیت استرسی بخاطر همین گفتم. گفتم شاید منظورتون اینه استرس من رو شیر تاثیر میذاره‌ .‌

الان خوب شدین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اره از اونا زیاد بردم.‌ بخاطر تب کردنش که فکر میکردبم شاید چیزی تو گلوش باشه هر دفعه هم یه چیزا ...

پرخوری نمی کنه؟

بین وعده صبحانه نهارش ساعت ها و غذاهایی ک میخوره بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اهان. اخه خودمو پرسیدیت استرسی بخاطر همین گفتم. گفتم شاید منظورتون اینه استرس من رو شیر تاثیر میذاره ...

الان اره ولی زخم معده و عنثی عشر گرفتم ولی رفلاکس ندارم دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مسلما استرس شما هم روی بجه تاثیر میذاره، من بچه بودم همش مامان بابام دعوا میکردن همیشه استرس داشتم

پرخوری نمی کنه؟  بین وعده صبحانه نهارش ساعت ها و غذاهایی ک میخوره بگو

پرخوری نه‌کلا کم اشتهاس. 

امروز فقط نون سنگک خیلی دوس داره زیاد خورد ، 

غذاهم یه سری پرهیزات داره ادویه و گوجه و نوشابه و نعنا اصلاااا نمیدم. اخه یه مدت تحت نظر طب هومیوپاتی بود بخاطر تبهاش‌. دکترش یه سری پرهیزات داده بود . 

همون پرهیزات برا رفلاکس معده هم موثره. 

خوب شد یکسال اصلا تب نکرد .‌ولی تب ک برگشت یکماه بعد رفلاکسشم شروع شد 

پرخوری نه‌کلا کم اشتهاس.  امروز فقط نون سنگک خیلی دوس داره زیاد خورد ،  غذاهم یه سری پره ...

فاصله غذایی کم حجم غذای کم. معده خالی نمونه ولی پر پر هم نشه

تنها راه عدم بازگشت غدا ب گلوهه

فاصله غذایی کم حجم غذای کم. معده خالی نمونه ولی پر پر هم نشه تنها راه عدم بازگشت غدا ب گلوهه

ببرم ازمایش خدا کنه چیزی باشه دارو بده خوب شه کلا‌ 

شما قرص هاضوم هم بخورید برا معدتون خوبه‌ 

اینو تجربه خودمه رو پسرم اثر داره‌ 

یه مدتم هر شب بهش عسل میدادم قبل خواب ، اونم خوب بود . ولی امشب دوباره عسل دادم فایده نداشت.‌

نگاه کن نان سنگک سنگینه

عسل شب سنگینه

استرس خودش ۹۹درصد علت ماجراس

اینا رو کم کن بچه میکروب نداره

نگاه کن نان سنگک سنگینه عسل شب سنگینه استرس خودش ۹۹درصد علت ماجراس اینا رو کم کن بچه میکروب نداره

ب بچه‌پربیوتیک هم حتما بده بگو دکتر بنویسه

[QUOTE=231726040]ب بچه‌پربیوتیک هم حتما بده بگو دکتر بنویسه[/QUOTقطره پدی لاکت چند روزه که بهش میدم. ...

قطره برای سن بچتون کمه

ساشه کیدی لاکت زینک بگو دکتر بده

[QUOTE=231796869]قطره برای سن بچتون کمه ساشه کیدی لاکت زینک بگو دکتر بده[/QUOTEبچه من چون گاهی کورتون استفاده میکنه.مثلا مهر ماه امپول بتامتازون زده ، ابان ماه و بهمن ماه امپول دگزامتازون‌ 

سیستم ایمنیش ضعیفه .‌شمااطلاع دارین ک پروبیوتیک برا کسی که سیسنم ایمنی ضعیفی داره مصرف کردنش اشکال داره یا نه؟ 

چون تازه از دکتر اوردم فعلا ب دکترشم دسترسی ندارم.