2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ منظورتون چیه؟

اسی میبخشی اصن نباید شرکت میکردم تو این تاپیک😂

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

دو دهه با هم فاصله دارن

برای همین طرز فکرشون خیلی با هم فرق داره

من خودم ۱۸ سالمه و با خواهر بزرگم فقط ۱۰ سال اختلاف سنی داریم ولی هیچ وقت نتونستیم همو درک کنیم

چه برسه دو دهه!

البته رابطه ی مادر و فرزندی اگه باشه قضیه فرق می‌کنه

هیچی بعضی ها میگن زن ۳۰ ساله و ۱۵ ساله  خیلی با هم تفاوت دارند و من میگم خوب تفاوتشون چیه؟

در تجربه هاشون.احساساتی که تجربه کردن.رنج هایی که کشیدن.و اگر اون سی ساله خوب از عمرش استفاده کرده باشه خیلی فرق دارن.اگه نه که یکین تقریبا دوتا خام

خوش اومدید🤣🙏🏻

باسپاس فراوان😂😂🖐

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

از لحاظ فکری و روحی و روانی متفاوتند

۱۵ سال که من بچه حسابش میکنم برای همین با یه خانم مقایسه نمیکنم 

ولی اگه به چشم خریدار میگی من میگم خانم ۳۰ ساله بهتره هم عاقلتر هم به ثبات رسیده و صد البته بهتر از ۱۵ ساله‌ست هم ظاهر و همه چی