2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و نماز

250 بازدید | 24 پست

دورد عزیزان عیدتون مبارک

در رابطه با ناخن کاشتن و ژلیش و....( خیلی ماهر نیستم 😅)

و نماز نظرتون چیه نماز میخونم 

ولی خیلی خیلی خیلی دوست دارم ناخن بزارم 

خیلیا هم میگن اینا همش خرفه نماز از ته دل ربطی به لاک نداره و...

تعداد رای : 32
نظرسنجی
نه
25
78%
آره
7
21%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه نماز میخونی با کاشت و ژلیش نمیشه 

درسته نماز باید دلی باشه ولی دلیل نمیشه اداب دیگش رو نادیده گرفت

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

جدا از مساله نماز یچی برای من عجیبه

بعضی از دوستانم کاشت بلند دارن و بچه کوچیکم دارن

برام عجیبه بچه رو چطور میشورن

من تقریبا هنیشه ناخونام  بلنده ولی الان که بچه شیر خوار دارم همش باید کوتاه کنم

عزیزم لاک و کاشت ناخن برای وضو مانع هست. میتونید زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدتون حتی نمازجعمه بپرسید😊

بنظرم اگر همیشه ناخناتون تمیز و مرتب نگه دارید و خوب سوهات بکشبد خیلی زیباتر از کاشت هست و در مواقعی ک نمیخوای نماز بخونی لاک بزن وقتی لاک رو تمیز و مرتب بتونی بزنی خیلی شیکه حتی اگه بلد باشی خودت میتونی نقش بزنی روی ناخنت

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

هر کی میگه میشه برای خودش میگه.

برای وضو و غسل نباید هیچ مانعی باشه. اگر مانعی باشه که نشه بر طرف کرد میشه وضو جبیره گرفت ولی خب ادم مجبور نیست که ناخن بکاره. کاشت ناخن چیزی نیست که نشه بر طرف کرد. میری ارایشگاه برات برشون میداره. وضو جبیره برای کسی که مثلاا دستش شکسته تو کچه نمیتونه کچ رو برداره وضو بگیره اونوقت وضو جبیره میگیره

کی گفته که اشکال داره؟ زنای عرب عربستان و عراق همشون ناخناشون کاشته و لاک زدس موردی هم براشون نداره ...

عزیزم هر چیزی که مانع رسیدن آب ب پوست بشه سبب بطلان ینی باطل شدن وضو و غسله کاشت ناخن هم مانع رسیدن آب ب ناخن شما میشه الگوی ما زنای عرب نیستن

کی گفته که اشکال داره؟ زنای عرب عربستان و عراق همشون ناخناشون کاشته و لاک زدس موردی هم براشون نداره ...

مگه هرکاری بقیه کنن یقین بر درستیشه؟😊ما میتونیم ب عقل و مرجع تقلیدمون مراجعه کنیم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت