2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم پنج سالشه جدیدا خیلی زیاد میریزه منم نگرانم

من5ماهه یه دختر دیگه دنیا آوردم تو این مدت دختر بزرگم خیلی حساس شده به شدت حسودی میکنه مدام انگشتاش تو دهنش میکنه ناخوناشو میکنه که این از نشونه های عصبی بودنه. حالا نمیدونم ریزش مو به این قضیه عصبی بودنش ربط داره یانه 

دختر منم پنج سالشه جدیدا خیلی زیاد میریزه منم نگرانم

چند وقته اینجوریه؟ دختر من موهاش از اول رشد زیادی نداشت اما خیلی پرپشت بود الان موهاش اینجوری میریزه غصه میخورم. میاد آجی کوچیکشو بغل میکنه اینم از موهاش میگیره میکشه هر باز بیست تا تار مو میاد تو دسش. 

چند وقته اینجوریه؟ دختر من موهاش از اول رشد زیادی نداشت اما خیلی پرپشت بود الان موهاش اینجوری میریزه ...

دختر منم سه چهار ماهی میشه اینجور شد اصلا علتشو نمیفهمم ولی خب شاید تغذیه باشه چون اصلا غذاهای خوب نمیخوره دیوونه شدم نمیدونم چه کنم

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
دختر منم سه چهار ماهی میشه اینجور شد اصلا علتشو نمیفهمم ولی خب شاید تغذیه باشه چون اصلا غذاهای خوب ن ...

دختر منم غذای خوب نمیخوره. چند وقتم بود اصرار داشت که موهاشو محکم با کش ببندم مدام میگف شل شده سفتش کن چندین ماه بود که موهاشو سفت می‌بستم. اصلا منم نمیدونم دلیلش چیه. نمیدونم ریزش موی عصبیه یا بخاطر محکم بستنه 

دختر منم غذای خوب نمیخوره. چند وقتم بود اصرار داشت که موهاشو محکم با کش ببندم مدام میگف شل شده سفتش ...

دخترم احساس میکنم اضطرابش زیاده شایدم به قول شما عصبی باشه ولی حتما یه چکاپ باید بشه حتما یه چیزشون کمه

من‌ اینقد ار چکاپ میترسم. میگم نکنه خدای نکرده مشکلی رو نشون بده

آه چقدر مثل منی...منم میترسم همین یه دونه رو دارم دلم میخواد فقط سالم باشه،..خدا خودش همه ی بچه ها رو حفظ کنه