بچه ها بیاین جوک بگیم بخندیم ببینیم واسه کی بهتره😄😆
جاروبرقی خونمون کشش جوری شده که باید اشغالو بزاری جلو دهنش بگی اگه بخوری فردا میبرمت پارک بستنی برات میخرم
قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
با هر مهمون که میاد، یه بشقاب میوه و یه پیاله آجیل هم برای خودم میذارم و با مهمونا مشغول میشم. بابا امروز اومده بود کمک؛ به من چای نگرفت. بابابزرگم به من اشاره کرده و میگه: نائب المهمان رو یادت رفت بگیری.
زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه داشتم مهدکودک میزدم:) ضد کودک همسری
با هر مهمون که میاد، یه بشقاب میوه و یه پیاله آجیل هم برای خودم میذارم و با مهمونا مشغول میشم. بابا ...
این بچگیای من بوده😆😆😆
قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یارو مکعب روبیک رو زیر پنج ثانیه حل کرده اونوقت من از خواب پا میشم تا یه ربع دنبال دستام میگردم
😆😆👌🏿