این ختم ان شالله روز یکشنبه 14 فروردین شروع می شه
امسال دومین سال رمضانی هست که دارم ختم قران گروهی می زارم پس اگه نقصی چیزی در من بود ببخشید چون تجریه ام کمه تجربه منه
هرکسی هر چند تا جزء می خواد بگه مثلا یکی یک جزء برمی داره یکی ده جزء یکی سی جزء
من تمام جزء ها رو جمع می کنم ببینم چند جزء می شه مثلا اگه اگر صدوبیست جز شد تقسیم بر عدد سی می کنم (چون قران سی جز داره) که جواب می شه عدد چهار یعنی ما چهار تا ختم قران می کردیم
1_اول و اخر ختم باید صدقه بدید(اونایی که ندارن ندن)
2_حاجت فقط یه یک چیز می تونه باشه
3_اونایی که نت ندارن یه فکری بکنن
4_اونایی که قراره عمل جراحی برن یامهمونی یا مسافرت یا موضوعی پیش اومده نمی تونن بخونن باید نائب بگیرن که ختم شکسته نشه
5_ختم یه کار دلی هست کسی مجبورتون نکرده کسانی که گفتن هستن باید تا اخر کار باشن و حق الناس گردنشونه اگه نخونن پس دقت کنید اونایی که سرکار می رن بچه دارن اسباب کشی دارن و مراسم ماه رمضان دارن و... فکراشونو بکنند
6_10 روز به 10 روز لیست رو چک می کنم هرکی نیومد چه بخونه چه نخونه حذف میشه دیگه پیام نمی دم چرا نیستین چرا نمیایین
7_قبل شروع به خوندن یه سلام به اقا امام حسین (ع) بدین السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین السلام علیک و رحمت الله و برکاتو تو امضامم هست وسعی کنید با وضوع رو به قبله با توجه به معنی بخونید تو این دوران ختم تا اونجا که جا داره کارای مثبت انجام بدید و حداقل گناه نکنید
8_خوندن تو دوران پریود اشکال نداره ولی 2 تا موضوع هست یکی اینه که ممکنه اشتباهی ایه ای از سوره ای بخونید که سجده واجب داره و حرامه
دوم ثوابش نسبت به روزهای پاکتون کمتره
من خودم روزهای پاک خیلی میخوندم خودمو میندازم جلو روزهای پریودی فقط سوره توحید می خونم
و دراخر این ختم تقدیم می شه به 124000پیغمبر 12 امام تمام شهدای کربلا از جمله اقا ابوالفضل عباس اقا علی اصغر اقا علی اکبر و تمام خانم های بهشتی که خانم فاطمه خانم خدیجه خانم زینب خانم رقیه خانم ام البنین خانم ام الکلثوم خانم مریم خانم معصومه خانم اسیه و تمام زنان و دختران و خواهران مومن این امامان و پیغمبران و شهیدان و تمام بهشتی ها که یادم رفت اسمشونو نام ببرم و تمام اموات از ادم تا خاتم
التماس دعا از همه اتون دارم ان شالله خدا رو قسم میدم به خون امام حسین به دلشکسته امام علی بعد خانم فاطمه این ختم بی جواب نمونه و همه دست پر از این ختم بریم ان شالله تمام اعضای ختم هام سال 1402 شب نیمه شعبان کربلا باشیم صلوات 💚💚