2777
2789

سلام خانوما بچم ۸روزشه ....شیر نان اوپتی پر گرفتم طرز تهیش چطوریه بدم ک اسهال نشه ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید مثلا شماره ۱آب چقد شیربریزم 

من ببلاک میدم نمیدونم

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گرفته بود دکترم گفت خوبه یادم رفت ازشبپرسم چطوررر بدمش

رو قوطی دستور العمل رو نوشته 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
شیشه من ۲۰و ۴۰و ۶۰داره عزیز ...حالا ب نوزاد ۸روزه بنظر شما چقد شیر بدم

۳۰ سیسی در هر وعده کافیه

اینم بدون شیشه بدی از سینه میوفته 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...