2777
2789
عنوان

سر وصدای بچه های همسایه

151 بازدید | 10 پست

توروخدا بیایین بگید چیکار کنم خیلی نارحتم 

یسری پسر 13_14 ساله میان جلوی خونمون فوتبال بازی می کنند خیلی هم وحشی و کثافت اصلا نمی تونی باهاشون مثل آدم صحبت کنی خیلی سر و صدا دارن البته حدود 3 یا 4 نفر برا کوچه ما هستن بقیش نمی دونم از کجا میان 

خونه ی ما هم یک طبقه هستش و منم کنکور دارم اصلا نمی تونم درس بخونم😢😭

تا الان پدر و مادرم چند بار با والدینشان صحبت کرده ولی والدینشونم انگار نه انگار داری باهاشون صحبت می کنی 

درکت میکنم ماهم این مشکلو داریم کنکور هم دارم😖

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجره هاتون رو عایق کنید  هندزفری بذار  با بچه مردم چیکار داری

اونا اصلا نباید رعایت کنن؟؟ 

ایشون راهکار داره 

کسی که مریض داره مریضش چجوزی استراحت کنه؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
شکایت کنین کلانتری یه بار میاد والدینشون رو به جرم مزاحمت میترسونه خودشون ادم مبشن

اونا جلو خونه ما بازی می کنند میزنن به در و پنجره.... حالا من با بچه مردم چیکار دا م؟!!! 

یه بار زنگ زدیم یه موتور اومد  فقط یک هشدار داد و رفت و در ضمن همش والذینشون میگن اینا بچن و کجا بازی کنند 

اونا اصلا نباید رعایت کنن؟؟  ایشون راهکار داره  کسی که مریض داره مریضش چجوزی استراحت کنه ...

والا بچه های من که نیستن 

اما نه ، شما نمیتونی کاری کنی که هیچ بچه ای تو کوچه بازی نکنه قطعا کنکور استارتر و بیماری بقیه ذره ای براشون اهمیت نداره 

بهتره یه فکر دیگه کرد برای اون مریض

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
یه بار زنگ زدیم یه موتور اومد  فقط یک هشدار داد و رفت 😑و در ضمن همش والذینشون میگن اینا بچن و ...

اینکه بچه ان که دلیل ازار بقیه نمیشه اگه اشنا دارین که پلیسی چیزی هست بگین اون بیاد حسابی بترسونه

یه بار زنگ زدیم یه موتور اومد  فقط یک هشدار داد و رفت 😑و در ضمن همش والذینشون میگن اینا بچن و ...

عزیزم من خونمون کنار خیابونه هر وقت صدایی رو اعصابم هست هدفون می‌زارم آهنگای مخصوص درس خواندن پلی میکنم شمام همین کارو کن😘

عزیزم من خونمون کنار خیابونه هر وقت صدایی رو اعصابم هست هدفون می‌زارم آهنگای مخصوص درس خواندن پلی می ...

کاش خونه ما هم کنار خیابون بود😞 بخدا سر و صدای اونجا بهتره... سخته با یک عوضی در بیوفتی و بهت بی احترامی بشه و قانون هم جواب نده