2777
2789
عنوان

اولین رل

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها میگن ولی خب نمیتونم احساسی که به اون داشتم رو با کسی دیگه داشته باشم

بعضی وقتا البته باید بگم خیلی وقتا اون چیزی که ما میخوایم نمیشه 

فک نکن نفسم از جای گرم بلند میشهانقد مشکلات دارم ولی خب همیشه به امید اینکه خدا خیلی بیشتر از خودمون دوسمون داره صبر میکنم و به حکمتش احترام میذارم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
فدا سرتون  قسمتتون یکی بهتر از اون بود حتمااا

تاپیک های قبلی تو خوندم منم مثل تو قوانین داشتم برا خودم خط قرمز داشتم ولی وقتی بااون اشناشدم احساس کردم بدون اون هیچم هنوزم یه ساله از رفتنش میگذره ولی من خداییش هرروز بیشترازروز قبل دوسش دارم

هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
بعضی وقتا البته باید بگم خیلی وقتا اون چیزی که ما میخوایم نمیشه  فک نکن نفسم از جای گرم بلند م ...

آره خب می‌دونم خدا برای بنده اش بدنمیخواد ولی خاطرات نمیذارن آرامش داشته باشم هرجا هستم تصویرش جلومه اسم کنار اسممه حتی الان اسممو دقت کن

واقعا؟؟؟😍😍 خوشبحالتون که جوونی هاتون تو یه نسل دیگه بودید نسل به اون خوبی و پاکی

اره گل

😢💔هقق مادرجان میبینی چه روزگاری شده 

چه خاطراتی داشتیم با شمسی و عصمت👩‍🦯

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته. 
تاپیک های قبلی تو خوندم منم مثل تو قوانین داشتم برا خودم خط قرمز داشتم ولی وقتی بااون اشناشدم احساس ...

اره داشتم ولی خب خدا ازش نگذره همه چی رو ریخا بهم میدونم چی میگی چهار سال یه عمره 

من یه ماه بودم باهاش چهار ماهه یادم نمیره چه برسه به تو

آره خب می‌دونم خدا برای بنده اش بدنمیخواد ولی خاطرات نمیذارن آرامش داشته باشم هرجا هستم تصویرش جلومه ...

بهش گفته بودی قصدم جدیه یا چیزی نگفته بودین؟؟

چرا قصدمون هردو جدی بود اون مشهد بود من تهران هرماه بخاطرم اینجا بود نمیدونم یهو چیشد

والا بخدا پسرا یهو فاز و نرشون بهم میریزه فک کنم دست خودشون نیس🥲😂

من خودم تا یه ساعت قبل کات با عشفم عزیزم خدافظی کردیم یه ساعت بعدش کات خودمم تو شکم🙂

دقیقا منم ۱ساعت قبل تموم کردن باهم تلفنی صحبت کردیم کلی قربون صدقم رفت