2777
2789
عنوان

زیاده روی کردم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 22 پست
مگه میشه پسرشون بد حال بشه بعد ببرنش گردش ؟ مطمئنی درباره میزان بیماریش راست گفته؟؟ بنظرم از تمام ...

صداش در نمیومد هیچی نمی‌خورد ،کلا خانوادش نسبت بهش بیخیالن خودشم یبار گفت اینو 

هرچیزی بین اون وخانواده اش هست فقط به خودشون مربوطه!حتی اگرازدواج هم کرده بودید بهتره در روابط خانوادگیشون دخالت نکنی عزیزم.بخصوص به شکل مستقیم!یک مرداگرنیازبه دلسوزی یا همراهی داشته باشه خودش میگه دراونصورت هم باید خیلی محتاط برخوردکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته کاملا اشتباه کردم

همینکه اینقدر منطقی وانعطاف پذیر هستی نکته مهم ومثبتیه!ازشکل رابطه شما که اطلاع ندارم امااون آقاهم اگر شماروشناخته باشه حتمادرک میکنه نیت بدی نداشتی.خوشبختانه آقایون اکثرا کینه ای نیستن!خودت رو آزار نده اگرباآرامش مطرح کنی که بخاطرنگرانی این برخورد رو داشتی؛حل میشه.دوران آشنایی برای یادگرفتن همین چیزهاست.

مگه دوست نمیشید به خاطر اینکه همو بشناسید ؟

پس از همین رفتارها باید متوجه بشی که چه فرهنگی دارن .

بعدم مگه آژانس تو شهرشون نبوده !! 

دیگه وقتی سطح شعور و فهم و فرهنگشون اینکه با وجود کرونا رفت و آمد میکنن چه توقعی داری ؟ اینجور آدمها غریبه براشون مهمتره تا خانواده .حواست باشه ،چون در آینده از شما هم انتظار داره که به سبک خودشون همیشه از خودت بگذری به خاطر مهمون و غریبه ها ...هر چند به نظرم شما قبل از شناخت اول وابستگی پیدا کردی و این حرفها روتون اثری نداره .

مگه دوست نمیشید به خاطر اینکه همو بشناسید ؟ پس از همین رفتارها باید متوجه بشی که چه فرهنگی دارن . ...

درسته،منم می‌خوام برای آینده تصمیم جدی بگیرم دوست ندارم همیشه فداکاری کنم بخاطر همینم ناراحت شدم

همینکه اینقدر منطقی وانعطاف پذیر هستی نکته مهم ومثبتیه!ازشکل رابطه شما که اطلاع ندارم امااون آقاهم ا ...

چی بگم انقدر شرایط این رابطه در همه که حتما باید بریم مشاور،مرسی گلی وقت گذاشتی