2777
2789

سلام، با مشکلات هورمونی مثل تنبلی تخمدان و.... میشه لیزر کرد یا نه؟؟؟ 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

😑

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

قبلش باید سعی کنی با اصلاح سبک هورمونای بدنتو متعادل کنی بعد بری لیزر خودمم میخواستم برم ولی چون متوجه شدم پلی کیستیکم اول رفتم سمت اصلاح سبک

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش باید سعی کنی با اصلاح سبک هورمونای بدنتو متعادل کنی بعد بری لیزر خودمم میخواستم برم ولی چون متو ...

با قرص کنترل شده، اصلاح سبک هورمون؟؟ 

سلام بله من دوطرف صورتم و چانه ام موی زائد درمیومد الان یه جلسه رفتم لیزر کاملا از بین رفتن 

ععع چ خوب ممنون که جواب دادی

ععع چ خوب ممنون که جواب دادی

فدات گلم.خسته شده بودم هی موچین بدست بودم رشد میکردن میکندم گفتن روغن رازیانه بزن زدم بعد اصلاح فایده نداشت رفتم لیزر الان راحت شدم اصلا درنیومدن با اینکه یه جلسه رفتم

با قرص کنترل شده، اصلاح سبک هورمون؟؟ 

نه قرص یعخی تغذیه صحیح ولایف استایل درست 

ببین تو تخمدان پلی کیستیک ها هورمون های مردانه تولید میشه گ این باعث مشکلات ثانویه میشه تا وقتی اصلاح سبک زندکی نداشته باشی این مشکل به قوت خودش باقیه یعنی درمان نمیشه صرفا باقرص کنترل میشه 

باید سعی کنی قندهای مصنوعیو ه صفر برسونی 

کربوهیدرات پیچیده مثل میوه رو همراه با اجیل و برنج و همراه با پروتئین وفیبر بخوری ک جلوی زیاد شدن ناگهانی قند خونت گرفته شه (چون انسولین زیاد روی عملکرد تخمدان های پلیکیستیک اثر منفی میذاره) و همینطور شیرگاو ولبنیات برای پلی کیستیک خوب نیست 

برای اطلاعات بیشتر به پیجای مخصوص پلی کیستیک سربزن و هایلایت تجربیات بقیه رو بخون 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️