2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون پول میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 118 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرموقع نیاز باشه کارتشو برمیدارم اسی دوست منم شوهرش خسیسه خیلیم پولدار و برای خوراک کم نمیزاره دوست ...

این هم دروغگویی هست هم گول زدن!!

خب وقتی خرجش تامین هست و خورد خوراک و لباس و ارایشگاه و کلاس و ... تامینه چرا باید دزدکی پول برداره پس انداز کنه

و خدا هست ....
یعنی برای آرایشگاه ....پول نمیده 

ببین بعضی خانما از حد گذروندن.مدام وقتشون تو ارایشگاه میگذره ..هر روز رنگ و رنگ و رنگ .هر ماه تمدید رنگ ریشه .هر مهمونی میشه ارایشگاه .مژه و ناخن و کوفت و زهر مار ..و هزار تا چیز دیگه که بلد نیستم ...اگر این خرجا رو دارید بهتره برید سر کار چون هیچ مردی ماهیانه ۵ تومن خرج این کارا نمیکنه .

دیگه یه اصلاح و ابرو مگه چقدر میشه هر ماه که اونم ندن.

ببین بعضی خانما از حد گذروندن.مدام وقتشون تو ارایشگاه میگذره ..هر روز رنگ و رنگ و رنگ .هر ماه تمدید ...

خیر عزیزم   از این خرج‌ها ندارم کلا خرید خونه با خودشه پول لباس ........توی کارتم واریز می‌کنه در کنارش پس انداز میکنم طلا و سکه میخرم خودش هم اطلاع داره 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
خیر عزیزم    از این خرج‌ها ندارم کلا خرید خونه با خودشه پول لباس ........توی کارتم واریز ...

این درسته .منم همین کارو میکنم .ببین ادم صداقت داشته باشه چرا پول ندن...زندگیشونم میدن .ولی بعضی خانما یواشکی پول جمع میکنن یه کارای اینجوری .پنهانی میخرن جمع میکنن صداشم در نمیارن .اونام وقتی میفهمن کیسه اینا جداست اعتمادشون سلب میشه دیگه

این هم دروغگویی هست هم گول زدن!! خب وقتی خرجش تامین هست و خورد خوراک و لباس و ارایشگاه و کلاس و ... ...

گفتم که میگه خسیسه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
میخوای آپولو هوا کنی مگه؟ الان خیلی کارمندا و کارگرا ۵یا۶ تومن درامد دارن با دو سه تا بچه

ن خب خودش این مبلغو گفت 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
عزیزم میشه برای منم بفرستی داشته باشمش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
این درسته .منم همین کارو میکنم .ببین ادم صداقت داشته باشه چرا پول ندن...زندگیشونم میدن .ولی بعضی خان ...

عزیز هرزگاهی نمیشه قضاوت کرد 

متاسفانه زندگی هیچ رو پیش بینی 

نمیکنه

اخه با پونصد تومن هیچکار نمیشه کرد:(

آخه کسی که زورش میده پول بده باید از مقدار کم شروع کرد،  بعد درسته مبلغ کمی هست ولی اسی گفته پول خوراکو میده پوشاک میمونه ک بیشتر از ماهی ۵۰۰خرج نمیشه واقعا