2777
2789
عنوان

چ کار کنم من اخه😞

246 بازدید | 9 پست

سلام...عشقم میخاست بیاد میگه من تا قبل ۱۳ میتونم بیام😔منم خواهر براردرم خونه ان و نمدونن ماجرارو فقط مامانم میدونه نمتونم بهشونم بگن چون نمیزارن بهم برسیم ... از اینورم مامانم میگه من نمتونم بیام نمدونم ب اینا چی بگم شک میکنن بزار بعد ۱۳ منم اینو بهش گفتم ناراحت شده... میگه تو همه چیو اماده میخای

میگم باش قبل ۱۳ بیا من خودم میام مامانم نمیخاد بیاد میگه ن 😔 من این وسط گیر کردم هرچی میگم میگن ن اخه من چیو اماده خواستم ک این میگه.. حالا من موندم این وسط اون اقا ناراحته خیلی وقتم هس همو ندیدیم لج کرده ک نمیام دیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه حتما باید بیاد خونتون؟ نمیشه بیرون قرار بزارید یکی دوساعت همو ببینید؟ البته با هماهنگیه مامان ...

خب منم نمیخاستم بیارمش خونه ک ولی با مامانم ی ساعت ک میریم بیرون یا ایناهم میان یا انقد زنگ میزنن اجازه نمیدن بعد منم برنامه زیادی چیدم😔مامانم میگه ارزش نداره اینهمه راه بیاد برا یکساعت... هرچی میگم یا این ساز مخالف میزنه یا اون حالاهم لج کرده میگه دیگ نمیام همه کاسه کوزه هاروهم سرمن خالی کرده ک تو هم خدارومیخای هم خرمارو 😔تو همه چیو اماده میخای... حالا قهر کرده سرد شده نمدونم گناه من این وسط چیه

بیان خواستگاری ؟ میگفتی خب بیان برای چی 😑آخه برادر خواهرت برای چی نزارن بهم برسین

چون ما حالا دوستیم بابام ایناهم میشناسنش البته خودم راستو ریستش کردم ک انگار ما همو نمیشناسیم و مامانامون باهم دوستن...

خواستگاریو قراره ی مدت دیگ بیان ولی حالا نباید بفهمن چون بیان نمیزارن دیگ بهم برسیم 😔بعدم میفهمن دوستی مامانمو مامانش دروغ بوده ما خودمون اول بودیم...

خب منم نمیخاستم بیارمش خونه ک ولی با مامانم ی ساعت ک میریم بیرون یا ایناهم میان یا انقد زنگ میزنن اج ...

بخدا اگه دوستت داشته باشه شرایطتو درک میکنه تو ایران همینه همه با اینجور چیزا مخالفن یگو تو دختر نیستی ک حال منو بفهمی . اگه دیدنم انقد واست مهمه یکم صبر کن .نه اینکه باهام سرد بشی .بگو شرایطمو درک کن. 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بخدا اگه دوستت داشته باشه شرایطتو درک میکنه تو ایران همینه همه با اینجور چیزا مخالفن یگو تو دختر نیس ...

همیشه همینه خوبه خیلیم خوبه اصن پسری نیس ک خدایی نکرده سرکار بزاره یا دروغ بگه بددهن باشه یا هرچیز دیگ  فقط نمدونم چرا سرهرچیزی ناراحت میشه زود رنجه بعدم میدونه من مقصر نیستما ولی سرمن خالی میکنه😞حتی یبار با مامانش اینا بحثش شده بود من دوسه بار گفتم برو باهاشون اشتی کن با منم بدشد...

همیشه همینه خوبه خیلیم خوبه اصن پسری نیس ک خدایی نکرده سرکار بزاره یا دروغ بگه بددهن باشه یا هرچیز د ...

چی بگم .شایدم واقعا دلش تنگ شده برات و زود رنج شده دلش نمیخاد بش نه بگی . ایشالا که یجوری درس میشه همچی ببینید همو❤😊

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: