2777
2789

ببین دوستان من الان عضو شدم و اینکه عشقم قبلا عاشق یکی دیگه بود چند بارم رفتن خواستگاریش قبول نکرده داداش دختره ولی الان عاشق منه و خواستگاریمم اومده چطوری فراموش کنم

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

عزیز الان همه چن تاعشق داشتن قبلااینومطمئن باش این نباشه یکی دیگه هم شرایطش اینه 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بهش فک نکن همه پسرا قبلا همچین عشقی داشتن حالا ایشون بهت گفته.بقیه نمیگن

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

باهاش کنار بیا در موردش باهاش حرف بزن کم کم طبیعی میشه برات و فراموش میکنی ک یکی دیگه رو دوس داشته ...منظورم اینه توخودت نگه ندار ک بدتر فکرت خراب  میشه

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

بنظرم اگ بزنه زیرش و بگه عاشقش نبودم ینی واقعا تورو میخواد و نمیتونه از دستت بده ولی کسی ک میاد میگه عاشقش بودم فلان شد و از جزئیاتش گف ینی هنوزم دوسش دارع

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی
اصلا بهش فک کنن همه پسرا قبلا همچین عشقی داشتن حالا ایشون بهت گفته.بقیه نمیگن

گلم من خودم نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
باهاش کنار بیا در موردش باهاش حرف بزن کم کم طبیعی میشه برات و فراموش میکنی ک یکی دیگه رو دوس داشته . ...

باهاش حرف میزنم میگع لطفا درموردش حرف نزن

گلم من خودم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم اول بپرس واقعا دیگ عاشقش نیس یابهش فک نمیکنه بعدقبولش کن.اطلاع نداری دختر ازدواج کرده یانه؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗