2777
2789
عنوان

بیبی چک و آز خون منفی ولی بارداری

983 بازدید | 45 پست

من قبلا پریودام نامنظم بود ولی دوسالی هست که منظم شده بود..دوسالم هیچ دارویی مصرف نکردم...۷بهمن پریود شدم بعد موعد بعدیم که ۱۲ اسفند بود فقط یکی دو روز ترشحات قهوه ای داشتم و تمام...بعد از اون هرچی بیبی چک زدم منفی شد آز خونم دیروز دادم اونم منفی شد نمیدونم واقعا چم شده...حالا ۱۴ فروردین نوبت سونو گرفتم...

همشم حالتهای پریودی میاد و میره ولی پریود نمیشم

با این اوصاف ممکنه باردار باشم؟؟

آخه بعضیا میگن باردار بودیم ولی بیبی و آز واسمون منفی میشد...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

بعید می‌دونم

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا ب حق فاطمه زهرا دامنت سبز شه ی نی نی خوشمل دنیا بیاری تحت نظر دکتر هستی برا نی نی؟

دو ساله دیگه دنبال دکتر و درمان نرفتم گفتم خدا خودش هروقت میدونه میده...ولی امسال میخوام مجدد بریم دنبال درمان...چون شوهرمم اسپرمش ضعیفه

دو ساله دیگه دنبال دکتر و درمان نرفتم گفتم خدا خودش هروقت میدونه میده...ولی امسال میخوام مجدد بریم د ...

عزیزم ناامید نباش ب خدا توکل کن دنبال درمانم برین

❤🌹خدای مهربونم حالاک دستموگرفتی ول نکن🌹❤
مرسی عزیزم شما باردارید؟چندوقت منتظر بودی؟

عاره گلم امروز ۳۰هفته شدم راستش من جریانم مفصله اولش دوسال باردار نشدم بعدش رفتم دکتر۳قلو شد ک کاش پیش همون دکترم میموندم گفتن ی فوق تخصص هست بخاطر شرایطم هزینه های بالایی میگرفت ولی خداازش نگذره تو۲۰هفته کیسه ابموپاره کرد بچه هامواز دس دادم بعدش افسردگی گرفتم ی سال در دکتر بودم ک تواوج مشکلاتم واقعا داشتم از زندگی ناامید میشدم خدا ی دخمل ناز بهم داد الان هفته۳۰بارداریم

باید تو بارداری قبلی سرکلاژ میکردم دکترم انجام نداد تو۲۰هفته ی پساری ک مناسب برا کسایی ک مثانشان پاینه بزارن برام گذاشت بدون بیهوشی واستفاده از نخ دستشو کرد اونجام مثل معاینه با ناخن کیسه ابم ترکید وبارداریم خاتمه پیدا کرد هیچوقت ازش نمیگذرم خدا ازش نگذره

عاره گلم امروز ۳۰هفته شدم راستش من جریانم مفصله اولش دوسال باردار نشدم بعدش رفتم دکتر۳قلو شد ک کاش پ ...

خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم...بله واقعا درکت میکنم خیلی سخته..جنسیت ۳قلوهاتون چی بود..دکتر دارو داد که ۳قلو شد یا ای‌وی‌اف کردید؟

بنظرم شاید بی بی چک اشتباه کنه ولی از اصلا اشتباه نمیکنه شاید عفونت داری

من اون‌‌ ماه ای یو ای کردم و بیبی چک هام فقط یکی بعده یک ربع هاله انداخت، ازمایشمم با عدد ۲۷ گفتن منفیه😐

بیخیال شدم و صبر کردم پریود شم

۵روز از موعدم گذشت دیگه به اصرار دوستم دیروز بیبی چک گذاشتم دیدم مثبته 😄 ازمایشمم شد ۱۹۲۰ 😅

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....