2777
2789

خونه عمومیم من عاشق شکلاتو اینام خودم دوتا برداشتم بعد  سومیو میخاستم روم نمیشد بردارم 🤣خلاصه مامانم گفت شکلات میخای گفتم اره دیدم داداشم از رو دست مامتنم قاپید  گفتم بیخیال  نمیخام  دیدم دختر عموم یکی بم داد برداشتم تو دستم بود  بعد مامانم دوباره یکی بم داد باز داداش احمقم قاپیدش ولی مامتنم گفت این مال خاهرته نخورش دادش دستم یهو بابام گفت این خودش یکی دارهههه نمیهاد داداشمم مث احمثا افتاد بمن ک بدششش مال منه بدششش😑منم ک زورم داشت ندادمش  بعد دیدم کل جمع داره نگای ما میکنه

بابام ازونور میگفت این مال داداشته داداشمم ازونور میگفت بدش  ابرومو بزدن😂💔جالبه ک میگفتن حق با داداشته دادااشم از اول تا اونلحظه کلییی شکلات خورده بود😂😂 کلا درسته بچست ولی زور گفت رو مخم بود 🙂ابرومم برد کلا هم بابام هم  داداشم بلای جونمن😮‍💨 تو مهمونیا چششون ب سهم منه😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درسته شکلات دوست داری ولی درست نیست شکلات خوری مردمو خالی کنی

تو راه برگشت میتونی شکلات بخری بخوری سیر شی😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان وبابات بایدبراتون شکلات بخرن اونجادگه ازدست هم نقاپید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم درسته شکلات دوست داری ولی درست نیست شکلات خوری مردمو خالی کنیتو راه برگشت میتونی شکلات بخری بخ ...

مگ من شکلات خوری کسیو خالی کردم خودم دوتا برداشتم مامتمم سهم خودشو ک اونم دوتا برداشته بود داد بمن یکی داد بم  دوباره دید داداشم برداشت اونیکیو داد بم مامانم اکثرا  شکلات نمیخوره 

ماجرا اینه خانوادم اذیتم میکنن دختر عمومم چون خیلییی دوستم داره  یکی برداشت داد بم

حرفت ربطی نداشت...

من خودمم گفتم روم نمیشد بردارم 

ولی  بحثم این نبود....  بحثم خانوداه احمقمن

مامان وبابات بایدبراتون شکلات بخرن اونجادگه ازدست هم نقاپید

چرا فک میکنی بچم؟ ۲۳ سالمه خودم همیشه تو کیفم شکلات دارم چشو دل سیرم  من از کسی شکلات نقاپیدم دادشم اینجور کرده مث مونگولا   اینا ابروی منو بردن 

چقد همتون  بد حرف زدین 

منظور حرف منو نفهمیدین 

من همیشه تو کشوهای اتاقم شکلات پیدا میشه ت جیبام تو خیلی جاها ولی همچنان میلم به شیرینیجات کم نمیشه