2777
2789
عنوان

💗🍃شکرگذاری روز سی ام من 💗🍃

260 بازدید | 48 پست

💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗خدایا شکرت بابت فرصت زندگی 💗🍃 خدایا شکرت بابت شکرگذاری جدید 💗🍃 خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم 💗🍃 خدایا شکرت بابت کلیه سالم و قلب سالم و دیگر اندام های سالمم 💗🍃 خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💗🍃 خدایا شکرت بابت توانمندیم 💗🍃 خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت راه رفتنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونوادم 💗🍃 خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه و پرفایده که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت غذا 💗🍃 خدایا شکرت  بابت نعمت آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست 💗🍃 خدایا شکرت بابت نعمت بارون 💗🍃 خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی 💗🍃 خدایا شکرت بابت خاک 💗🍃 خدایا شکرت بابت آتیش 💗🍃 خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم 💗🍃 خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بخشنده ای 💗🍃 خدایا شکرت صبوری 💗🍃 خدایا حکمتتو شکر 💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی 💗🍃 خدایا شکرت بابت خبرهای خوبی که در انتظارمِ 💗🍃 خدایا شکرت روزهای خوب دارم 💗🍃 خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد 💗🍃 خدایا شکرت ثروت تو راهه 💗🍃 خدایا شکرت عشق تو راهه 💗🍃 خدایا شکرت بابت موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی 💗🍃 خدایا شکرت بابت نور و روشنایی 💗🍃خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده 💗🍃 خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم 💗🍃 خدایا شکرت بابت همه آدمای سمی که از زندگیم حذفشون کردی 💗🍃 خدایا شکرت بابت آدم های خوبی که سر راه زندگیم میزاری 💗🍃 خدایا شکرت بابت لباسای تنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت سقف بالا سرم 💗🍃 خدایا شکرت همیشه هوامو داری 💗🍃 خدایا شکرت رازداری 💗🍃 خدایا شکرت همیشه هستی باهات حرف بزنم 💗🍃خدایا شکرت بابت نشونه هایی که برام میفرستی 💗🍃 خدایا شکرت خوشبختم 💗🍃 خدایا شکرت خوشحالی و شادی به زندگیم دادی 💗🍃 خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما 💗🍃 خدایا شکرت دوسم داری و باهام آشتی هستی 💗🍃 خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی 💗🍃خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسادت آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت مهربونی 💗🍃 خدایا شکرت ذات درست بهم دادی 💗🍃 خدایا شکرت کسی از من نرنجیده تاحالا💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

خدایا شکرت بابت آرامش شب 💗🍃و خدایا شکرت بابت خواب راحت 💗🍃 و در کل خدایا شکرت بابت آرامشی که به زندگیم دادی 💗🍃

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی 💗🍃 خدایا شکرت بابت صورت های زیبایی که به همه آفریده ها دادی 💗🍃

خیلی انرژی مثبت گرفتم مرسی گلم🌼

خیلی ممنون عزیزم خدا رو شکر انرژی گرفتین🤗🌹❤️ 

الهی شکرت

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
الهی شکرت

🤲  🌹

💗🍃شکرگذاری روز سی و یکم من 💗🍃

خدایا شکرت بابت فرصت شکرگذاری جدید 💗🍃 خدایا شکرت بابت لباسای تنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی 💗🍃 خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💗🍃 خدایا شکرت بابت غذا 💗🍃 خدایا شکرت بابت آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست 💗🍃 خدایا شکرت بابت توانمندیم 💗🍃 خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم 💗🍃 خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت سقف بالا سرم 💗🍃 خدایا شکرت بابت راه رفتنم 💗🍃 خدایا شکرت بخشنده ای 💗🍃 خدایا شکرت صبوری 💗🍃 خدایا شکرت همیشه هستی و میتونم باهات دردو دل کنم و رازداری 💗🍃 خدایا شکرت بابت بیرون رفتنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت آتیش 💗🍃 خدایا شکرت بابت خاک 💗🍃 خدایا شکرت بابت پرندگان خوشگل و ناز که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت آدم های سمی رو از زندگیم حذفشون کردی و آدم های خوبی رو تو زندگیم میزاری 💗🍃 خدایا شکرت همیشه هوامو داری و حواست بهم هست 💗🍃 خدایا شکرت بابت نور و روشنایی 💗🍃 خدایا شکرت بابت آرامش شب 💗🍃خدایا شکرت بابت خواب راحت 💗🍃 خدایا شکرت بابت کلیه و قلب و دیگر اندام های سالمم 💗🍃خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی 💗🍃 خدایا شکرت بابت صورت های زیبا که آفریدی 💗🍃خدایا شکرت بابت موفقیتام 💗🍃خدایا شکرت ثروت تو راه 💗🍃 خدایا شکرت عشق تو راهه 💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃💗🍃

💖🌸 شکرگذاری روز سی و دوم من 💖🌸

خدایا شکرت بازم فرصت شکرگذاریتو دارم 💖🌸خدایا شکرت بابت آرامش شب 💖🌸خدایا شکرت بابت خواب راحت 💖🌸خدایا شکرت بابت نور و روشنایی 💖🌸خدایا شکرت بابت غذا 💖🌸 خدایا شکرت بابت لباسای تنم 💖🌸خدایا شکرت بابت نعمت آب آشامیدنی و برق و گاز 💖🌸خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی 💖🌸 خدایا شکرت بخشنده ای 💖🌸خدایا شکرت روزی حلال میرسونی 💖🌸خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی 💖🌸 خدایا شکرت روزی ما دست خودته 💖🌸خدایا شکرت بابت موفقیتام که خودت همیشه پشتم بودی 💖🌸خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💖🌸خدایا شکرت بابت توانمندیم 💖🌸خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم 💖🌸 خدایا شکرت بابت تندرستیم 💖🌸خدایا شکرت بابت جسم و روح سالم که بهم دادی 💖🌸خدایا شکرت بابت کلیه سالم و قلب سالمم و دیگر اندام های سالمم 💖🌸خدایا شکرت بابت خاک 💖🌸خدایا شکرت بابت آتیش 💖🌸 خدایا شکرت بابت راه رفتنم 💖🌸خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی 💖🌸 خدایا شکرت بابت صورت های زیبا که به همه دادی 💖🌸خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی 💖🌸خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی 💖🌸خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی 💖🌸 خدایا شکرت آدم های خوب رو سر راه زندگیم میزاری 💖🌸 خدایا شکرت بابت همه آدم های سمی که از زندگیم حذفشون کردی 💖🌸 خدایا شکرت همیشه حواست بهم هست و هوامو داری 💖🌸 خدایا شکرت بابت ثروت که بهم میدی 💖🌸 خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی 💖🌸 خدایا شکرت روزهای خوبی دارم 💖🌸 خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد 💖🌸 خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی 💖🌸 خدایا شکرت بابت تمام خبرهای خوبی که در انتظارمِ 💖🌸 خدایا شکرت بابت حال خوبی که دارم 💖🌸 خدایا شکرت بابت تکنولوژی برای راحتی آدما 💖🌸 خدایا شکرت بابت هوای تمیز و سالم و خوب 💖🌸 خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده 💖🌸خدایا شکرت همیشه هستی میتونم باهات حرف بزنم 💖🌸 خدایا شکرت رازداری 💖🌸 خدایا شکرت صبوری 💖🌸خدایا شکرت بابت آرامشی که به زندگیم دادی💖🌸خدایا شکرت خوشبختم💖🌸خدایا شکرت مهربونی 💖🌸خدایا شکرت بابت حکمتت💖🌸  خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸

💖💙 شکرگذاری روز سی و سوم من 💖💙

خدایا شکرت بازم فرصت شکرگذاریتو دارم💖💙 خدایا شکرت بابت خواب راحت💙💖خدایا شکرت بابت آرامش شب💙💖خدایا شکرت به زندگیم آرامش و آسایش میدی💖💙 خدایا شکرت بابت نور و روشنایی💖💙خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده💖💙خدایا شکرت بابت غذا💖💙 خدایا شکرت بابت لباسای تنم💖💙خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم💖💙خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💖💙خدایا شکرت بابت راه رفتنم💖💙 خدایا شکرت بابت توانمندیم 💖💙خدایا شکرت بابت تندرستیم💖💙 خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم💙💖خدایا شکرت بابت کلیه سالم و قلب سالم و دیگر اندام های سالمم💙💖 خدایا شکرت بابت اعضای خونوادم💙💖خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونوادم 💙💖 خدایا شکرت بخشنده ای💙💖خدایا شکرت بابت روزی حلال💙💖خدایا شکرت حالم خوبه💙💖خدایا شکرت بیرون میتونم برم💙💖خدایا شکرت روزی ما دست خودته💙💖خدایا شکرت صبوری💙💖خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما 💖💙خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسادت آفریدی💖💙خدایا شکرت بابت همه آدم‌های سمی که از زندگیم حذفشون کردی💙💖 خدایا شکرت بابت همه آدم های خوبی که سر راهم میزاری💙💖خدایا شکرت ثروت زیاد بهم میدی💖💙خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی 💖💙خدایا شکرت بابت همه موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی 💖💙خدایا شکرت همیشه پشتم هستی💖💙 خدایا شکرت بابت هرچی دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی💖💙خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی💙💖خدایا شکرت بابت همه صورت های زیبایی که آفریدی💙💖خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی💗💙خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی 💙💖خدایا شکرت بابت خاک💖💙خدایا شکرت بابت آتیش💙💖خدایا شکرت باهام آشتی هستی💙💖خدایا شکرت همیشه هستی باهات حرف بزنم💖💙 خدایا شکرت رازداری💖💙خدایا شکرت مهربونی💖💙 خدایا شکرت بابت نعمت آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست💙💖خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی💙💖خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت💙💖خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد💙💖خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی💙💖خدایا شکرت خبرهای خوبی در انتظارمِ💖💙 خدایا شکرت روزهای خوبی در انتظارمِ 💖💙خدایا شکرت شغل عالی بهم میدی💖💙خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه و پرفایده که آفریدی💖💙 خدایا شکرت همیشه هوامو داری و حواست بهم هست💖💙 خدایا شکرت همیشه بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری💖💙

💖💙💖💗💙💗💖💙💖💗💖💙💖💗💖💙💖💗💙💙💖

💗💛شکرگذاری روز سی و چهارم من 💗💛

خدایا شکرت بازم فرصت شکرگذاریتو دارم 💗💛خدایا شکرت بابت خواب راحت 💗💛 خدایا شکرت بابت آرامش شب 💗💛خدایا شکرت بابت آرامش و آسایشی که تو زندگیم دارم 💗💛خدایا شکرت بابت غذا 💗💛 خدایا شکرت بابت نعمت های آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست 💗💛 خدایا شکرت بابت لباسای تنم 💗💛 خدایا شکرت بابت سقف بالا سرم 💗💛 خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی 💗💛 خدایا شکرت آدم های سمی رو از زندگیم حذفشون کردی 💗💛 خدایا شکرت آدم های خوبی رو سر راه زندگیم میزاری 💗💛 خدایا شکرت شغل خوب بهم میدی 💗💛خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی 💗💛 خدایا شکرت ثروت زیاد بهم میدی 💗💛 خدایا شکرت بابت موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی 💗💛 خدایا شکرت خوشبختم 💗💛 خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💗💛 خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی 💗💛 خدایا شکرت بابت راه رفتنم 💗💛 خدایا شکرت بابت توانمندیم 💗💛 خدایا شکرت بابت تندرستیم 💗💛خدایا شکرت بابت نور و روشنایی 💗💛 خدایا شکرت بابت خاک 💗💛 خدایا شکرت بابت آتیش 💗💛 خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی 💗💛خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی 💗💛 خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم 💗💛 خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت 💗💛 خدایا شکرت صدامو میشنوی 💗💛خدایا شکرت همیشه هستی میتونم باهات حرف بزنم 💗💛خدایا شکرت رازداری 💗💛 خدایا شکرت بخشنده ای 💗💛 خدایا شکرت صبوری 💗💛 خدایا شکرت همیشه حواست بهم هست 💗💛 خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی 💗💛 خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد 💗💛 خدایا شکرت روزی ما دست خودته 💗💛 خدایا شکرت بابت رزق حلال 💗💛 خدایا شکرت بابت حرف زدنم 💗💛 خدایا شکرت اندام خوب بهم دادی 💗💛 خدایا شکرت بابت صورت های زیبا که آفریدی 💗💛 خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم 💗💛 خدایا شکرت بابت کلیه سالم و قلب سالم و دیگر اندام های سالمم 💗💛 خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما 💗💛 خدایا شکرت موهای سالم بهم دادی 💗💛 خدایا شکرت پوست خوب بهم دادی 💗💛 خدایا شکرت بابت همه زیبایی های دنیا که آفریدی 💗💛 خدایا شکرت همیشه برای هرچی که خودت از دلم خبر داری 💗💛خدایا شکرت مهربونی 💗💛 خدایا عظمتتو شکر 💗💛 خدایا حکمتتو شکر 💗💛 خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسادت آفریدی 💗💛

💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗💛💗

💙💛 شکرگذاری روز سی و پنجم من💙💛

خدایا شکرت فرصت شکرگذاریتو دارم💙💛خدایا شکرت فرصت زندگی بهم دادی💙💛خدایا شکرت بابت آرامش شب💙💛خدایا شکرت بابت خواب راحت💙💛خدایا شکرت همیشه حواست بهم هست💙💛خدایا شکرت همیشه پشتم بودی و هستی💙💛خدایا شکرت ثروت زیاد بهم میدی💙💛خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی💙💛خدایا شکرت بابت موفقیتام که خودت همیشه پشتم بودی💙💛خدایا شکرت بابت غذا💙💛خدایا شکرت بابت نعمت های آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست 💙💛 خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی💙💛خدایا شکرت بخشنده ای💙💛خدایا شکرت صبوری💙💛خدایا شکرت مهربونی 💙💛خدایا شکرت بابت رزق حلال💙💛خدایا شکرت روزی ما دست خودته💙💛خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت💙💛خدایا شکرت بابت خاک💙💛 خدایا شکرت بابت آتیش💙💛 خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه که آفریدی💙💛خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم💙💛خدایا شکرت بابت کلیه سالم و قلب سالم و دیگر اندام های سالمم💙💛خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونوادم💙💛 خدایا شکرت دوستای خوبی بهم دادی💙💛خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی💙💛خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد💙💛خدایا شکرت آدم های سمی رو از زندگیم حذفشون کردی💙💛خدایا شکرت آدم های خوب و پر انرژی رو تو زندگیم میزاری💙💛خدایا عظمتتو شکر💙💛خدایا حکمتتو شکر💙💛خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم میگیری و گرفتی💙💛خدایا شکرت بابت نور و روشنایی💙💛خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده💙💛خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم💙💛خدایا شکرت بابت اکسیژنی که راحت در اختیارمون هست💙💛 خدایا شکرت بابت سرپناه که داریم💙💛خدایا شکرت همیشه هستی میتونم باهات حرف بزنم💙💛خدایا شکرت رازداری💙💛 خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما💙💛خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم💙💛خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی💙💛خدایا شکرت بابت توانمندیم💙💛خدایا شکرت بابت تندرستیم💙💛خدایا شکرت بابت راه رفتنم💙💛خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسادت آفریدی💙💛خدایا شکرت کسی تاحالا ازم نرنجیده💙💛خدایا شکرت بابت طبیعت زیبا💙💛خدایا شکرت بابت کوه💙💛خدایا شکرت بابت روزهای خوبی که گذشت و روزهای خوبی که در انتظارمِ💙💛خدایا شکرت خبرهای خوب در انتظارمِ💙💛خدایا شکرت بابت بیرون رفتنم💙💛خدایا شکرت بابت اندام خوب که بهم دادی💙💛خدایا شکرت بابت صورت زیبا که به من و همه آفریده هات دادی💙💛خدایا شکرت بابت پوست خوب💙💛خدایا شکرت بابت موهای سالم💙💛خدایا شکرت بابت دندونام💙💛خدایا شکرت خوشبختم💙💛خدایا شکرت بابت همه خنده ها و گریه هام💙💛خدایا شکرت خوشحالی و شادی به زندگیم میدی💙💛 خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه💙💛

♥️🍄شکرگزاری روز سی و ششم من♥️🍄

خدایا شکرت فرصت شکرگذاریتو بهم میدی♥️🍄خدایا شکرت بابت خواب راحت♥️🍄خدایا شکرت بابت آرامش شب ♥️🍄خدایا شکرت بابت غذا♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست ♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت♥️🍄خدایا شکرت روزی ما دست خودته♥️🍄 خدایا شکرت بابت رزق حلال♥️🍄خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم♥️🍄خدایا شکرت بابت نور و روشنایی♥️🍄خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده ♥️🍄خدایا شکرت خوشبختم♥️🍄خدایا شکرت شادی و خوشحالی به زندگیم میدی♥️🍄خدایا شکرت ثروت زیاد به زندگیم میدی♥️🍄خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی♥️🍄خدایا شکرت بابت موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی♥️🍄خدایا شکرت بابت تندرستیم 🍄♥️خدایا شکرت همیشه پشتم هستی و هوامو داری♥️🍄خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم گرفتی و میگیری♥️🍄خدایا شکرت بخشنده ای♥️🍄خدایا شکرت صبوری ♥️🍄خدایا حکمتتو شکر♥️🍄خدایا عظمتتو شکر♥️🍄خدایا شکرت مهربونی♥️🍄خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت خاک♥️🍄خدایا شکرت بابت آتیش♥️🍄خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم♥️🍄خدایا شکرت بابت کلیه سالمم و قلب سالمم و دیگر اندام های سالمم♥️🍄خدایا شکرت بابت توانمندیم♥️🍄خدایا شکرت بابت راه رفتنم♥️🍄خدایا شکرت بابت حرف زدنم♥️🍄خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم♥️🍄خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونوادم♥️🍄خدایا شکرت دوستای خوبی بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت خونواده خوبی که دارم♥️🍄خدایا شکرت خبرهای خوب و روزهای خوب در انتظارمِ ♥️🍄خدایا شکرت بابت پوست خوب که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی ♥️🍄خدایا شکرت بابت موهای سالم که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت دندونام♥️🍄خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی ♥️🍄خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد♥️🍄خدایا شکرت بابت همه آدم های سمی که از زندگیم حذفشون کردی♥️🍄خدایا شکرت بابت همه آدم های خوبی که تو زندگیم میزاری♥️🍄خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسد آفریدی♥️🍄خدایا شکرت همیشه هستی باهات حرف بزنم♥️🍄خدایا شکرت رازداری♥️🍄خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت لباسای تنم♥️🍄خدایا شکرت بابت سرپناه که داریم♥️🍄خدایا شکرت بهترینا برام در نظر گرفتی♥️🍄خدایا شکرت صدامو میشنوی♥️🍄خدایا شکرت بابت صورت زیبا که به من و همه آدما دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت هرچی خودت از دلم خبر داری همیشه♥️🍄

♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄

💜💛شکرگذاری روز سی و هفتم من 💜💛

خدایا شکرت بابت فرصت شکرگزاری💜💛خدایا شکرت من پر انرژی خوبم💜💛خدایا شکرت حالم خوبه💜💛خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم💜💛خدایا شکرت من باشعور و آگاهم💜💛خدایا شکرت بابت کلیه و قلب سالمم و دیگر اندام های سالمم💜💛خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی💜💛خدایا شکرت بابت خاک💜💛خدایا شکرت بابت آتیش💜💛خدایا شکرت بابت نعمت های آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست💜💛خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی💜💛خدایا شکرت بابت پوست خوبی که بهم دادی💜💛خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی💜💛خدایا شکرت بابت موهای سالمی که بهم دادی💜💛خدایا شکرت بابت توانمندیم💜💛خدایا شکرت بابت تندرستیم💜💛خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم💜💛خدایا شکرت بابت راه رفتنم💜💛خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم💜💛خدایا شکرت بخشنده ای💜💛خدایا شکرت بابت رزق حلال💜💛خدایا شکرت روزی ما دست خودته💜💛خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی💜💛خدایا شکرت بابت بیرون رفتنای یهویی و بی استرسم💜💛خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم💜💛خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی💜💛خدایا شکرت بابت موفقیتام که خودت همیشه پشتم بودی و هستی💜💛خدایا شکرت عشق سالم به من میدی💜💛خدایا شکرت ثروت زیاد به من میدی💜💛خدایا شکرت بابت غذا💜💛خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه که آفریدی💜💛خدایا شکرت آرامش به زندگیم دادی💜💛خدایا شکرت خوشبختم💜💛خدایا شکرت شادی به زندگیم دادی💜💛خدایا شکرت بابت لباسای تنم💜💛خدایا شکرت بابت سرپناه💜💛خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت💜💛خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی💜💛خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما💜💛خدایا شکرت خبرهای خوب ‌‌‌‌‌‌روزهای خوب در انتظارمِ💜💛خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد💜💛خدایا شکرت بابت آدم های سمی که از زندگیم حذفشون کردی💜💛خدایا شکرت بابت آدم های خوبی که سر راه زندگیم میزاری💜💛خدایا شکرت بابت فرصت زندگی💜💛خدایا شکرت همیشه هستی باهات حرف بزنم💜💛خدایا شکرت رازداری💜💛خدایا شکرت صبوری💜💛خدایا عظمتتو شکر💜💛خدایا حکمتتو شکر💜💛خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسادت آفریدی💜💛خدایا شکرت بابت شغل خوبی و دلخواهم بهم میدی💜💛خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم گرفتی و میگیری💜💛خدایا شکرت همیشه حواست بهم هست💜💛خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💜💛خدا رو شکر بابت خونواده خوبی که دارم💜💛خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونواده💜💛خدایا شکرت دوستای خوبی بهم دادی💜💛خدایا شکرت بابت آرامش شب💜💛خدایا شکرت بابت خواب راحت💜💛خدایا شکرت بابت نور و روشنایی 💜💛خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده💜💛

💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛

🌀💙 شکرگزاری روز سی و هشتم من💙🌀

خدایا شکرت بابت فرصت شکرگزاری جدید 💙🌀خدایا شکرت بابت فرصت زندگی کردن💙🌀خدایا شکرت منو پرتلاش آفریدی💙🌀خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه که آفریدی 💙🌀خدایا شکرت بابت خاک💙🌀خدایا شکرت بابت آتیش 💙🌀خدایا شکرت بابت غذا💙🌀خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم💙🌀خدایا شکرت بابت خواب راحت💙🌀خدایا شکرت بابت آرامش شب💙🌀خدایا شکرت آرامش و آسایش به زندگیم دادی💙🌀خدایا شکرت بابت نعمت های آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست💙🌀خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی💙🌀خدایا شکرت بخشنده ای💙🌀خدایا شکرت صبوری💙🌀خدایا عظمتتو شکر💙🌀خدایا حکمتتو شکر💙🌀خدایا شکرت مهربونی💙🌀خدایا شکرت بابت لباسای تنم💙🌀خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم💙🌀خدایا شکرت بابت راه رفتنم💙🌀خدایا شکرت بابت توانمندیم💙🌀خدایا شکرت بابت حرف زدنم💙🌀خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم💙🌀خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی💙🌀خدایا شکرت بابت تکنولوژی و امکانات راحتی آدما💙🌀خدایا شکرت بابت همه آدم های سمی که از زندگیم حذفشون کردی💙🌀خدایا شکرت بابت آدم های خوبی که تو زندگیم میزاری💙🌀خدایا شکرت خبرهای خوب و روزهای خوب در انتظارمِ💙🌀خدایا شکرت ثروت به زندگیم میدی💙🌀خدایا شکرت عشق سالم به زندگیم میدی💙🌀خدایا شکرت بابت موفقیتام که خودت همیشه پشتم بودی و هستی💙🌀خدایا شکرت بابت نور و روشنایی💙🌀خدایا شکرت همیشه هستی میتونم باهات دردو دل کنم💙🌀خدایا شکرت رازداری💙🌀خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده💙🌀خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت💙🌀خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی💙🌀خدایا شکرت بابت پوست خوبی که بهم دادی💙🌀خدایا شکرت بابت تندرستیم💙🌀خدایا شکرت بابت صورت زیبا که به من و همه آدما دنیا دادی💙🌀خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💙🌀

💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀💙🌀