♥️🍄شکرگزاری روز سی و ششم من♥️🍄
خدایا شکرت فرصت شکرگذاریتو بهم میدی♥️🍄خدایا شکرت بابت خواب راحت♥️🍄خدایا شکرت بابت آرامش شب ♥️🍄خدایا شکرت بابت غذا♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت آب آشامیدنی و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست ♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی♥️🍄خدایا شکرت بابت نعمت بارون رحمتت♥️🍄خدایا شکرت روزی ما دست خودته♥️🍄 خدایا شکرت بابت رزق حلال♥️🍄خدایا شکرت بابت هوای خوب و سالم♥️🍄خدایا شکرت بابت نور و روشنایی♥️🍄خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده ♥️🍄خدایا شکرت خوشبختم♥️🍄خدایا شکرت شادی و خوشحالی به زندگیم میدی♥️🍄خدایا شکرت ثروت زیاد به زندگیم میدی♥️🍄خدایا شکرت عشق سالم بهم میدی♥️🍄خدایا شکرت بابت موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی♥️🍄خدایا شکرت بابت تندرستیم 🍄♥️خدایا شکرت همیشه پشتم هستی و هوامو داری♥️🍄خدایا شکرت بابت هرچی بهم دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم گرفتی و میگیری♥️🍄خدایا شکرت بخشنده ای♥️🍄خدایا شکرت صبوری ♥️🍄خدایا حکمتتو شکر♥️🍄خدایا عظمتتو شکر♥️🍄خدایا شکرت مهربونی♥️🍄خدایا شکرت بابت میوه های خوشمزه که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت خاک♥️🍄خدایا شکرت بابت آتیش♥️🍄خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی♥️🍄خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم♥️🍄خدایا شکرت بابت کلیه سالمم و قلب سالمم و دیگر اندام های سالمم♥️🍄خدایا شکرت بابت توانمندیم♥️🍄خدایا شکرت بابت راه رفتنم♥️🍄خدایا شکرت بابت حرف زدنم♥️🍄خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم♥️🍄خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و اعضای خونوادم♥️🍄خدایا شکرت دوستای خوبی بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت خونواده خوبی که دارم♥️🍄خدایا شکرت خبرهای خوب و روزهای خوب در انتظارمِ ♥️🍄خدایا شکرت بابت پوست خوب که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی ♥️🍄خدایا شکرت بابت موهای سالم که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت دندونام♥️🍄خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی ♥️🍄خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد♥️🍄خدایا شکرت بابت همه آدم های سمی که از زندگیم حذفشون کردی♥️🍄خدایا شکرت بابت همه آدم های خوبی که تو زندگیم میزاری♥️🍄خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت و حسد آفریدی♥️🍄خدایا شکرت همیشه هستی باهات حرف بزنم♥️🍄خدایا شکرت رازداری♥️🍄خدایا شکرت بابت هوشی که بهم دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت لباسای تنم♥️🍄خدایا شکرت بابت سرپناه که داریم♥️🍄خدایا شکرت بهترینا برام در نظر گرفتی♥️🍄خدایا شکرت صدامو میشنوی♥️🍄خدایا شکرت بابت صورت زیبا که به من و همه آدما دادی♥️🍄خدایا شکرت بابت هرچی خودت از دلم خبر داری همیشه♥️🍄
♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄♥️🍄