2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا یه بچه حساب ببره

195 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها چند وقت بچه جاریم که دوسال هست بهم وابسته شده جوری که فقط میگه یک سره پیشش باشم فرقی نداره مهمونی باید خونه مادر شوهرم هر جا کنارش نشینم گریه میکنه خودش میزنه داد میزنه خیلی ایم وابستگی ش رو مخ هست خیلی اذیت میکنه نمی دونم چجوری رفتار کنم که دور بشه ازم مثلا امشب خاله شوهرم دعوتم کرده بود خونشون مگه گذاشت کنار بقیه خانم ها بشینم صحبت کنم یا میگفت تو صحبت نکن یا بیام بریم تو حال بشینم مامانشم که اصلا به روی خودش نمیاره موقع غذا خوردن کنار منه نمی زاره حتی تا دستشویی برم بیام به نظرتون چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطرتو عوض کن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
فک نمیکردم این جوری بشه من خیلی بچه ها رو دوست دارم ولی الان جوری شده که حالم از بچه بهم میخوره  ...

درکت میکنم  محلش نذار کم کم و هی به مادرش بگو بگیرش سرت درد می‌کنه پریودی کمرت در می‌کنه و...

اً

کرکککک و پر ادم میریزه سر نظرات :

سرش داد بزن!!! محل نده

اونم چی بچه دوساله 

اون طفلکی گناه داره

ممطمئننننن اصلا مورد توجه پدر مادرش قرار نمیگیره تو خونه

شما باهاش خوب رفتار کردی عین یه مادر عاشقتون شده و دوستتون داره

همینکه میگید مادرش عین خیالش نیست اذیت میکنه

مشخصه داخل خونه هم همین رفتارو داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اصلا به این چیزا توجه نمیکنه

چرا دو ساله به بو  خو میگیره اینکه اصرار داره پیشش بشینی از عطر تنت یا عطری که میزنی ارامش میگیره تو دلش اروم میشه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن