2777
2789
عنوان

از یه چیزی خیلی میترسم،کیا ازش میترسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست 

منم دارم و اینکه مرگ حقه درسته 

چیزهایی مثل کرونا و ... انگار خیلی تاثیر گذاشته 

الان اقای هژیر نژاد  تلویزیون بودن از پسرشون میگفتن 

میگفتن مرگ از رگ گردن نزدیکتره

همینا خودش کافیه برای انجام واجبات ولی بعضی هامون خودم رو میگم سهل میگیریم و ...

من فقط میترسم سرطان بگیرم بمیرم یا تو حموم لخت بمیرم وگرنه بخوابم صب بلند نشم بهترین حالت مرگه به نظ ...

بهترین حالت مرگ برای توبه ولی بدترین حالت برای اطرافیانته

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
سلام بله منم فکر میکنم ولی اینجور که شما میگید افسردگیه باید درمان بشه

از اینکه یوقت شب نصف شب زنگ بزنن و بگن فلانی مرده میترسم..مثلا نزدیکانم...خصوصا همسر...میگم اگه خدایی نکرده زنگ بزنن بگن پدرشوهر با مادرشوهرم فوت شده شوهرم تا کی میخواد سوگوار باشه چجوری باید باهاش رفتار کنم...چیکار کنم اصن

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜

فقط می‌ترسیدم از اینکه به یه دنیای ناشناخته میرم، ولی الان دیگه نمی‌ترسم.

کلاً از ناشناخته‌ها می‌ترسم.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

عزیزانی که خیلی فکرتون درگیره حتما پیش روانپزشک یا روانشناس برید با دارو خیلی راحت خوب میشید نزارید زندگیتون به خاطر این فکرا از دست بره نه اینکه فکر نکنید بهش به جاش میتونید نماز بخونید با خدا حرف بزنید آرامش بگیرید اگه واقعا براتون اون دنیا مهم باشه کارای خوب انجام بدید مرگ ترس نداره بنظرم واسه آدمای خوب طبق چیزایی که شنیدم 

اسی تو‌چند سال اینجور شدی

من هروقت یکی میمیره یا یدفعه خبر مریضی یا مرگ کسیکه جوون بوده و سالم بوده رو میشنوم...با وقتی تصادف تو جاده ها میبینم

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
از اینکه یوقت شب نصف شب زنگ بزنن و بگن فلانی مرده میترسم..مثلا نزدیکانم...خصوصا همسر...میگم اگه خدای ...

منم وقتی فوت کسی رو میشنوم خییییلی میترسم  امشب هم تو ترس هستم افسرده شدم دلم میخواد  دلم میخواد برگردم به روزهایی که اینطور نبودم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

من از این میترسم شوهرم شیفت باشه خدایی نکرده من بمیرم پسرم تنهایی تا باباش بیاد چی میکشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗