2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم خدایادارم میمیرم توروخداخانمهادعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 14070 بازدید | 272 پست
ان شا... شکایت نمی کنن تازه شکایت کنن مگه چکار کردی نترس

گلم کاری نکردم

شغل یکی رو به یکی از دوستهام گفتم ودردسرشده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری شد اطلاع بده إن شاالله حل بشه مشکلت 

چشم حتما

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

چیشد

کامل توضیح بده راهنمایی کنیم

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
چیشد کامل توضیح بده راهنمایی کنیم

عزیزم شغل یکی از دوستان رو من پیش یکی گفتم

واون طرف رفت خواست سواستفاده کن

واتفاقهای بدی افتاده

من نمیفهمم مگه میشه شغل را مخفی کرد تو نمبگفتی از جای دیگه میفهمیدن بعدم سر لو دادن شغل که نمیتونه ش ...

عزیزم شغلش بسیارمهم بوده ومتاسفانه اون کسی که فهمیده کلی دردسردرست کرده و تهدیدکرده

خوب گلم تهدید جرمه و میشه پیگرد قانونی کنه با شما کاری فکر نکنم داشته باشن

پای منم گیره 

اون طرف زنگ‌زد وتهدیدم کردوشکایت کردازم

پای منم گیره  اون طرف زنگ‌زد وتهدیدم کردوشکایت کردازم

شاید عصبانی بوده و تهدید کرده بعید میدونم حتی درصورت شکایت ترتیب اثر بدن چون جرمی واقع نشده برای اطمینان با وکیل مشورت کن گلم

شاید عصبانی بوده و تهدید کرده بعید میدونم حتی درصورت شکایت ترتیب اثر بدن چون جرمی واقع نشده برای اطم ...

عزیزم امروزپیش وکیل هم رفتم