2777
2789
عنوان

خدا یه لطف بزرگ کرد درحقم

185 بازدید | 19 پست

امشب خدا یه لطف بزرگ کرد درحقم همچنین دیشب و همه شبای قبل یعنی چند دقیقه پیش ندونسته کاری کردم ولی خدا مثل همیشههه نجاتم داد واقعا خدایا خیلییییییییی مرسییی  امیدوارم  همیشه هوای همه رو داشته باشی و همچنین مارو 

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

•🌚🌱•

«لا تَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏»

خدا میگه:‏ نترس، نگران نباش، آخه من

که نمیذارم این‌طوری بمونه نجاتت میدم

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨
سلام چطوری؟🥰🥰🥰 عیدت مبارک...😁😁نبودی چند وقت👀

سلام عشقم خوبی😍مرسی عیدتوهم مبارک😍😍

درگیرم عزیزدلم 🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
•🌚🌱• «لا تَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏» خدا میگه:‏ نترس، نگران نباش، آخه من که نمیذارم ...

به به بسیار زیبا منم چندتا دعای شکر از تو گوگل خونوم هرچند ک خدا ک به دعا های من نیاز نداره ولی خیلی ممنونم ازش

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
فداتشمممممم❤❤❤🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🌱🌱😍😍 انشالله که همیشههههه شاد باشی دختر خوب

خدا نکنه مهربونم😘

همچنین قشنگم🙏🏻❤

😍😍🌱🌱🌱🌱🤍🤍🤍🤍🦋🦋🦋عزیزی

تو بیشتر ترترترترترتر 😍💋❤