2777
2789
عنوان

نامزدم گریه کرد

875 بازدید | 7 پست

بچها نامزدم ی اشتباهی درموردم کرده بود بعد قضاوت کرده بود منو صبح اومد خونمون ی دفعه گریه کردم یادش ک میوفتم گریم میاد 

ادم خیلی خوبیه مهربون ولی نمیدونم چش شده بود این دفعه ک منو اشتباه قضاوت کرده بود صبح هم خودش فهمید اشتباه کرده جلو منو بابام گریه کرد 

اصلا اون لحظه نمیتونم بگم چ احساسی بهم دست داد ی احساس بد ،ترحم حتی دلم میخواست فقط فرار کنم 

فورا دیگه از اتاق اومدم بیرون  حالم بد شده بود 

چ قدر گریه مرد بچها بد هست اصلا ی حس خیلی خیلی بدیه 

این اولین دعوامون بود ک این اقدام هر دو طرف آشفته شدیم 

انشالله دیگه نه برای من نه برای بقیه همچین موقعیتی پیش نیاد 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکا کنیم

من گفتم کاری کنی؟

دلم گرفت گفتم بیام اینجا بگم 

عجبااا

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
اره ولی گریه مرد الکیه  منم نامزدم با گریه هاش منو مجبور به ازدواج کردبعدش الان با کوچکترین حر ...

نه اخه نامزد من طی این یکسال خورده ای ک نامزدیم حتی اگرم من تندی میکردم هیچ وقت حتی صداشو بالا نمیبرد چه برسه زدن ولی چون فهمیده بود اشتباه کرده بود یدفعه زد زیر گریه کلی هم بعدش معذرت خواهی کرد منم باهاش اتمام حجت کردم دیگه