2777
2789
عنوان

کسی نیست منو راهنمایی کنه

384 بازدید | 4 پست

یه چند وقته سرم گیج میره بلند میشم میخورم زمین این هفته ختم مادرشوهرم بود فوت کرد دیگه از ختم بزور من و جمع کردن اوردن خونه مادرم پاهام سست شده همش خم میشه سرم رو بدنم تلو تلو میخوره

دوماه پیش سقط داشتم یعنی کمخونی دارم یا چیز دیگری

پریروز دکتر رفتم سرم زدن قرص اهن دادن نوربیون زدم بدتر شدم که بهتر نشدم آزمایش چکاب دادم جوابش ۳شنبه میاد

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش تا نتیجه آزمایشت مشخص بشه احتمالا کم خونیه اما به نظرم ی نوارمغز هم بده مادرم اینجوری شده ...

نمیدونم از کم خونی باشه یانه فقط اینو میدونم بعد سقط این حالتهام شروع شده قبلا حتی یکبارم سرگیجه نداشتم ولی الان ۲ ماهه ادامه داره دیگه این سری پریودیمم افتاد به ختم مادر شوهرم خیلی سرپا بودم و خون از دست دادم دوسه روز بعد پایان پریودی دیدم دیگه کلا نمیتونم سرپا داییم 

عزیزم اکسیژن رسانی بع مغز نرسه چطوریه 

راستی ۶تا از ناخونای پامم خود به خود کنده شدن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
نمیدونم از کم خونی باشه یانه فقط اینو میدونم بعد سقط این حالتهام شروع شده قبلا حتی یکبارم سرگیجه ندا ...

علایم نرسیدن خون به مغز همین عدم تعادل و گیجیه

حتما ی دکتر خوب مراجعه کن تمام علایمتو بگو بخصوص موصوع ناخن هات