2777
2789
عنوان

باردارنشدم باز😔

234 بازدید | 11 پست

سلام مهربونا عیدتون مبارک ..من ی سال اقدامم  شوهرمم سالمه خودمم مشکل ندارم فقط لوله سمت راست رحمم بستس..اینو از عکس رنگی که انجام دادم فهمیدم ..عکس رنگی انجام دادم دکتر گفت یکیش بازه لوله هات عکس رنگی اون تزریقایی ک وارد بدنت می کنن کمک می کنه باردارشی اگ نشدی بیا عمل یکیشو باز کنم .متاسفانه باردارنشدم .حالا اینو می خوام بگم اگ برم عمل باز کنه ب نظرتون باردارمیشم .کسی مشکل منو داشته میشه راهنماییم کنید بخدا خستم دیگ از قرص خوردن دکتر رفتم حرف شنیدن خداااا کجاست اخه😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم تو ۴ سال

چرا دیر اقدام کردی خب 

من یک سال و نه ماهه اقدامم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

حامله ام بشی، چنتا بچه ام داشته باشی مشکلات و نگرانیات همراهته

راضی باش ب رضای خدا وتلاشتو بکن

من ک واقعا بجه دوس ندارم. اگه از اول با شوهرم طی کرده بودم میشد.. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چرا دیر اقدام کردی خب  من یک سال و نه ماهه اقدامم

کلا ۲ سال جلوگیری کردم ی سال اقدامم .بخاطر ی سری شرایط نمی تونم بچه بیارم..والا دوستم بد ۵ سال جلوگیری راحت باردارشده خدارو شکر