2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمکم کنین

71 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه مدتیه افسردگی گرفتم یه مدت یبار اینطوری میشم همش دلم آشوبه بغض دارم گریه میکنم نمیتونم روی یه کار تمرکز کنم اصلا نمیخوام تنها باشم تپش قلب دارم و به خاطر استرسی که همراهمه علایم جسمی هم پیدا میکنم و بیشتر اذیت میشم هیچکس درکم نمیکنه 

همه میگن اینطوری نکن چیزیت نیست ولی نمیفهمن چه عذابی میکشم 

کسی مثل من بوده؟ میشع بگین چیکار کنم؟

شوهرم صبح تا شب سرکاره شبم میاد خسته هست می‌خوابه بچه هم ندارم 

نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میشم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان نزدیک یه ماهه اینطوری شدم 

بخودت تلقین هم میکنی ؟

میتونی آهنگ شاد بزاری برقصی 

میتونی کتاب بخونی یا با گوشی ور بری 

با کارا خونه وقت بگذرون ورزش کن  ورزش روحیه رو عوض میکنه 

بخودت تلقین هم میکنی ؟ میتونی آهنگ شاد بزاری برقصی  میتونی کتاب بخونی یا با گوشی ور بری  ...

یخورده تلقین هم آره

این مدت صورتم به دلیل حساسیت جوش زده بود باورت نمیشه چقدر گریه کردم و دیوونه شده بودم اصلا دست خودم نیست

یخورده تلقین هم آره این مدت صورتم به دلیل حساسیت جوش زده بود باورت نمیشه چقدر گریه کردم و دیوونه شد ...

میدونی بخاطر استرسی ک داری جوش میزنی من اینجوریم مثلا شبا گریه میکنم صبح میبینم جوش زدم 

منم همیشه گریه میکنم من از کوچیکترین حرف گریه میکنم همین الانم دارم گریه میکنم قبلشم ورزش میکردم 

زندگیتو علکی تلف نکن 

توکه تنها نیستی  

یه کاری کن حالت عوض شه 

میدونی بخاطر استرسی ک داری جوش میزنی من اینجوریم مثلا شبا گریه میکنم صبح میبینم جوش زدم  منم ه ...

مممنونم ازت که به حرفام گوش دادی

واسم دعا کن