2777
2789
عنوان

جشن بله برون برم یانه

204 بازدید | 22 پست

خانوما قبلا تایپک زده بودم

من باخواهرشوهرم قهرم یعنی خودش تقصیر داشت 

تهمت و بدبیراه زد 

امشب بله برونشه !شوهرم میگه دوست داری بیا دوست نداری نیا اجبارت نمیکنم ولی خودش ازطرف پدرش مجبوره بره 

اینم بگم خواهرشوهرم اصلا ازکارش پشیمون نیست 

میریم خونه مادرشوهرم چنان اخم وتخم میکنه  

کلا خیلی مغروره 

نمیدونم چیکا کنم ازطرفی مادرم میگه برو 

برو 

بزار خطا از طرف اون باشه 

وای برای تبریک نرو جلو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو  ولی کاش شوهرتم نره که بسوزه  چون شوهرت بره تو نری خوشحال ترم میشن مهم نی براشون

عزیزم شوهرم یه شهر دیگست انقدر بهش زنگ زدن 

داره میاد 

ازطرفی خواهرشوهرم بااونم قهره

شوهرت اشتباه میکنه وقتی باهاش قهره میخواد بره داره خودشوو سبک میکنه جواب زنگاشونو نده

چی بگم 

ازاین ناراحتم  مادرشوهرم تواین مدت یه بار بهم زنگ نزده درمورد این موضوع صحبت کنیم من کینه ای نیستم 

ولی خیلی مغرورن وسرد 

چی بگم  ازاین ناراحتم  مادرشوهرم تواین مدت یه بار بهم زنگ نزده درمورد این موضوع صحبت کنیم ...

عزیزم شوهرت که نمیتونه نره 

مادرشوهرت هم احتمالا میدونه نمیری چیزی نمیگه تو به احترام همسرت برو بهش هم بگو بخاط تو میام

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ازحرصشونم باید برم 😅 خیلی مغرورن

حتما برو 

مثل ملکه بشین یه گوشه حرص دربیار🤪یادت باشه لباس شیک بپوش یه آرایش عالی هم کن خودت رو شاد شاد بگیر انگار نه انگار