2777
2789
عنوان

یه حس شیشمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست
زندگی ماتمومه حرمتی توش باقی نمونده وراه برگشتی هم نیس ولی اکثراحس میکنن ک اشتی میکنیم میخام بدونم ه ...

ببینید اینو باید عاقلانه تصمیم بگیری .

ببین موندنت خوبه یا طلاق .می تونی تحمل کنی .شوهرت قابل تحمل هست و یا خوب میشع ؟ اینو باید خودت تشخیص بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید اینو باید عاقلانه تصمیم بگیری . ببین موندنت خوبه یا طلاق .می تونی تحمل کنی .شوهرت قابل تحمل ...

عزیزم چراشوهرم انقد یهوباهام بدشد ب حساب خودش میخاست تنبیهم کنه یا واقعا قصدش طلاق بود؟

عزیزم میشه لطفا جواب بدید. واقعا دوسم داره؟

سلام .

تو دوستش داری .خیلی هم دوسش داری .ی سری کارها ازش دیدی و بهش شک کردی ک ایا واقعا دوستت داره یا ن .و یا اینکه غیر تو ممکنه با یکی دیگه هم باشه 

سلام . با اون کاری ک کردی خواست ازت زهر چشم بگیره و بترسوندت 

میدونی من خودمم نمیدونم چراانقددوسش دارم نمیدونم طبیعیه دوس داشتنم یاب خاطر دعاهایی ک برام گرفتن هستش ن ک چن بار دعاگرفتن واهل این کاراان...ب نظرت من واقعا دوسش دارم

میدونی من خودمم نمیدونم چراانقددوسش دارم نمیدونم طبیعیه دوس داشتنم یاب خاطر دعاهایی ک برام گرفتن هست ...

اینو باید خودت بدونی .بعصی چیزها توی زندگی مشترک دوستی بیش از حد میاره .مثلا شوهرت پشتت باشه .حواسش بهت باشه .چیزی دلت میخاد تهیه کنه .ببخشید حتی توی مسایل ج کم نزاره و اینها .

دوستی از دل است به نیرم ربطی ب دعا و اینها نداره