2777
2789
عنوان

یه حس شیشمی بیاد

188 بازدید | 35 پست

یکی کناره منه خواهرمه به نظرت کی عروس میشه ؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . تو از خواهرت سن و سالت کمتر از خواهرته و ازدواج کردی و خواهرت از تو بزرگتره . خواهرت به زود ...

من بزرگتر از خواهرمم 😂مجردما 😁

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
شوهرت دوستت داره .با کارهاش بهت دوست داشتنش رو میگه . مدتیه که بهش مشکوکی که بهت خیانت میکنه یا نه ...

ممنون..

واینک کارای دادگاهیم ب نظرت ب نفع من پیش میره؟واخرین سوال ایاتوهم حس میکنی ک من خیلی زود قراره حامله بشم؟

ممنون.. واینک کارای دادگاهیم ب نظرت ب نفع من پیش میره؟واخرین سوال ایاتوهم حس میکنی ک من خیلی زود قر ...

خواهش .تا الان به نفع تو بوده و بعدا هم همینطور پیش میره .

اگه خودت حس کنی زود باردار میشی همونطور میشه 

خواهش .تا الان به نفع تو بوده و بعدا هم همینطور پیش میره . اگه خودت حس کنی زود باردار میشی همونطور ...

میدونی من کلا ب طلاق فک میکنم و ...امافال و حس بقیه بهم گفته ک برام بارداری میبینن

خواهش .تا الان به نفع تو بوده و بعدا هم همینطور پیش میره . اگه خودت حس کنی زود باردار میشی همونطور ...

زندگی ماتمومه حرمتی توش باقی نمونده وراه برگشتی هم نیس ولی اکثراحس میکنن ک اشتی میکنیم میخام بدونم همون قد که من بهش فک میکنم اونم فک میکنع بهم ؟