2777
2789
عنوان

💗🍃 شکرگذاری روز ۲۹ ام من 💗🍃

63 بازدید | 0 پست

💗🍃خدایا شکرت بابت فرصت زندگی 💗🍃

💗🍃خدایا شکرت بابت آرامش شب 💗🍃 

💗🍃خدایا شکرت بابت خواب راحت 💗🍃 

💗🍃خدایا شکرت نور 💗🍃 خدایا شکرت بابت خورشید پرفایده 💗🍃 خدایا شکرت بابت راحت نفس کشیدنم 💗🍃 خدایا شکرت بابت جسم و روح سالمم 💗🍃 خدایا شکرت بابت سلامتی خودمو اعضای خونوادم 💗🍃 خدایا شکرت بابت نعمت های آب و برق و گاز که راحت در اختیارمون هست💗🍃 خدایا شکرت بابت نعمت هایی که بدون منت بهمون میبخشی 💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی دادی و هرچی بعدا خواهی داد و هرچی ازم گرفتی 💗🍃 خدایا شکرت روزهای سختم تموم شد 💗🍃 خدایا شکرت منو دوباره قوی کردی 💗🍃 خدایا شکرت بابت همه آدمایی که از زندگیم حذفشون کردی 💗🍃 خدایا شکرت بابت غذا 💗🍃 خدایا شکرت روزی ما دست خودته 💗🍃 خدایا شکرت بابت رزق حلال 💗🍃 خدایا شکرت بابت لباسای تنم 💗🍃 خدایا شکرت عشق تو راه 💗🍃خدایا شکرت ثروت تو راه 💗🍃خدایا شکرت بابت موفقیتام که همیشه خودت پشتم بودی💗🍃 خدایا شکرت شادی و خوشحالی تو زندگیم هست 💗🍃 خدایا شکرت بابت پرندگان و حیوانات زیبا که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت خاک 💗🍃 خدایا شکرت بابت آتیش 💗🍃خدایا شکرت بابت گل و گیاهان زیبا که آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت اندام خوبی که بهم دادی 💗🍃 خدایا شکرت بابت صورت های زیبا که به همه دادی 💗🍃 خدایا شکرت بابت بیناییم و شنواییم 💗🍃 خدایا شکرت بابت توانمندیم 💗🍃 خدایا شکرت بابت سقف بالا سرم 💗🍃 خدایا شکرت بابت کلیه و قلب سالم و دیگر اندام های سالمم 💗🍃 خدایا شکرت بخشنده ای 💗🍃 خدایا شکرت میتونم باهات دردو دل کنم و رازداری 💗🍃 خدایا شکرت صبوری 💗🍃 خدایا حکمتتو شکر 💗🍃 خدایا شکرت همیشه حواست بهم هست و هوامو داری 💗🍃 خدایا شکرت خوشبختم 💗🍃خدایا شکرت آدم های خوب رو سر راهم میزاری 💗🍃 خدایا شکرت بابت ذات درستم💗🍃خدایا شکرت منو خالی از کینه و نفرت آفریدی 💗🍃 خدایا شکرت بابت هرچی که خودت از دلم خبر داری همیشه 💗🍃

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼