2777
2789
عنوان

قرار

112 بازدید | 11 پست

خانوما من با یکی اشنا شدم و تقریبا ازش خوشم اومد حالا فردا طهر تو یه کافه قرار گذاشته همو ببینیم ، اینو بگم که من تا حالا تو رابطه نبودم و هیچ‌تجربه ای ندارم میشه یکم راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخ😂😂من میترسم خوشم نیاد از اخلاقش بعد بمونم چه جوری بهانه بیارم برم😂

بگو اوکی حالا ببینیم خدا چی میخاد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یچیز مهم تو اصول قرار 

توبیس دقیقه دیرتراز اون برس 

چرا چون نشون بده هول نیستی بااعتماد بنفس ظاهر شو اعتماد بنفس ی اصل مهم تورابطس ک اگ نباشه رابطه ازهمونجا بفاک میره

مردا انتظار رو دوسدارن هرچند ک غرغر کنن اما ازدرون خوشحال میشن ک انقد هول نیستی 

دومین مورد

تواولین قرارت حسابی شیک کن خودتو جلف نشو باجلف شدن فرق داره

حسابی بخودت برس ی عطر ملایم ی ارایش ملایم جوری ک خیلی خوشکل بشی اما بازم تایید میکنم مردا از جلف بودن بدشون میاد شیک و اراسته بودن با جلف بودن متفاوته

سوم اینکه برای قرار گذاشتن اگ پارک خواستین برین قبول نکن ناز بیار

ارزش براخودت قاعل باش

دوتاجایی ک مناسبن ب ترتیب الویت

کافه

رستوران

ن توخیابون 

ن تورستوران ن پارک هیچکدوم مناسب نیستن

سوم موقع رفتن ب قرار و موقع برگشتن از قرار ب خونه ابدا نذار برسونتت خودت برو تا استقلالتو نشون بدی 

و محکم بودنتو

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خخ😂😂من میترسم خوشم نیاد از اخلاقش بعد بمونم چه جوری بهانه بیارم برم😂

بهونه نمیخواد کاملا منطقی برمیگردی میگی 

خیلی خوشحال شدم ازاشناییتون راستشو بخواین من رفتم فکرامو کردم سبک سنگین کردم باخودم بنظرم ما برای هم مناسب نیستیم پس بهتره وقت همو نگیریم 

موفق باشید

رک باش بحث یعمر زندگیه میخواد ناراحت بشه بدرک مشکل خودشه چیزی ک اینجا مهمه اینه ک آینده روحو روان تو و بچت و اینده موفقیت بچت ب تصمیم تو  وابستس پس چشماتو باز کن ک داری با ایندتون چکار میکنین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲