2777
2789
عنوان

ضد لک صورت

859 بازدید | 33 پست

خانوما کسی از ضد لک سیگل استفاده کرده؟

کسی استفاده کرده نتیجه ببینه؟یا ضعیفه؟

من صورتم جوشام خیلی بهتر شده ولی دلم میخواد لکای صورتم بره 

برای لک های صورتتون در کل چی میزنین ک نتیجه گرفتین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم به ما بگو جوش هات با چی خوب شد🙂

من خیلییی شدید توی ۴ ۵ ماه صورتم جوش زد

از ژل ضد جوش هیدرودرما هرشب استفاده می‌کردم با محلول ازیترومایسین

ابرسان و مرطوب کننده و ضدافتاب مخصوص پوست چرب چون پوستم خیلییی چربه 

با صابون گوگرد خیلی نتیجه دیدم هم حس میکنم پوستم یکم شاداب تر شده همم اینکه جوشام تمام خشک شدن

نه مشهدم چطور

يه دكتر خيلى خوب هست ميخواستم معرفى كنم برم پيش اون 

ويتامين سى رو صبح بزن شبا هم بعد شستن صورتت تونر قهوه اى رنگ درمالاين و بگير بزن بعد ابرسان بعد ضد لك بزن هفته اى ٢با هم شبا لايه بردار بزن شبايى كه لايه بردار ميزنى ضد لك نزن و اگه ضدافتاب استفاده نكنى لك هات بيشتر ميشه ٢ماه اين روتين و انجام بده

مرسی💗میتونی ضدآفتاب و ابرسان ومرطوب کننده هم بهم معرفی کنی

ابرسانم جنووا

ضدافتابم راسن 

مرطوب کننده ام حاوی ویتامین سی و مارکشم سلوکی

قیمت همشون زیر ۱۰۰ تومنه

ینی من مجموعهای همشون با هم حدود ۵۰۰ شد. ولی من با همین محصولات وااقعا نتیجه دیدم 

يه دكتر خيلى خوب هست ميخواستم معرفى كنم برم پيش اون  ويتامين سى رو صبح بزن شبا هم بعد شستن صور ...

دستت درد نکنه مرسی💖💖

پیش دکتر رفتم آزمایشم دادم دارو هم مصرف کردم ولی بعد قطع دارو دوباره صورتم بهم میریزه

روتین دارم فقط ضد لک و ویتامین سی نداره توش ک حتما تهیه میکنم ممنون از راهنماییت

ابرسانم جنووا ضدافتابم راسن  مرطوب کننده ام حاوی ویتامین سی و مارکشم سلوکی قیمت همشون زیر ۱۰ ...

مرسی عزیزم واقعا بهم کمک کرد. منم میرم دیجی کالا اگه مخصوص پوستم داشت سفارش میدم.