2777
2789

ممنونم میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه

خدایا همه امیدم به توعه♥️

چهارتا ریش سفید نصیحت کنن بهترنیست؟ ᥬ🙂᭄ 

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7 میلیارد آدم رو زمین هست. آسمون سوراخ نشده که همون فتنه افتاده باشه زمین. فدای سرت. پیش به سوی بعدیا. زندگی در جریانه

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
7 میلیارد آدم رو زمین هست. آسمون سوراخ نشده که همون فتنه افتاده باشه زمین. فدای سرت. پیش به سوی بعدی ...

واقعا خیلی سخته دل کندن از کسی ک دوسش داشتی

ولی خب روزگار بعضی وقتا با ادم خوب تا نمیکنه

واقعا تحت فشارم و دارم‌تحمل میکنم تا زمان بگذره

از نگاه ها و حرف مردم میترسم و اینکه دیگ انگار به هیچ مردی اعتماد ندارم

منم از نگاه های مردم متنفرم ولی خوب ساختمو خودمو به خودم افتخار میکنم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

خودم دو سه ساله جدا شدم تو عروسی

تا حالا خواستگار قبول نمیکردم ولی امسال شاید با یکی اشنا بشم. ترسم از ازدواج یکم ریخته

نصیحتم اینه به تحصیلات و پول طرف نرو

فریب اینارو نخور. اخلاق و سالمی پسر خیلی مهمه...خیلی

توصیم اینکه بره خدارو شکر کنه  که قبل ازدواج فهمید چجور آدمیه و به موقع جدا شد اگر بعد ازدواج ب ...

عزیزم با اینکه میدونم خیلی باهم ممکنه بعده ازدواج به مشکل بربخوریم بازم راضی به طلاق نبودم

اما خودش بی مسئولیت بود و بی تعهد

و سر یه دعوا گف ک باید طلاق بگیریم

واقعا خیلی سخته دل کندن از کسی ک دوسش داشتی ولی خب روزگار بعضی وقتا با ادم خوب تا نمیکنه واقعا تحت ...

منم جدا شدم. یکسال و نیم گذشته حال دلم عاااالیه و اینو خوب درک کردم که خدا توی تمام کارهاش حکمتی داره. پس بهش اعتماد کن و زندگیتو قبول کن. اتفاق خاصی نیوفتاده. فقط خدا بهتر میدونسته ورق چطوری باید برگرده 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

تمام بدی هاش و دلایل طلاقت رو تو یه دفترچه بنویس هر وقت فکر کردی اشتباه کردی اون نکات رو مرور کن 

سعی کن زیاد دوره سوگواریت طول نکشه 

زودتر شروع کن بازسازی روحیه و زندگیت 

از دعا غافل نشو که خیلی آرام بخشه

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج