2777
2789
عنوان

بگید مارک یخچال چی باشه خوبه؟

149 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

داریم جهیزیه میخریم لطفا بین دو مارک اسنوا و جی پلاس کمک کنید

خارجی مارجی به هیچ وجه نمیتونم بخرم اگر مارک ایرانی خوب دیگه ای استفاده میکنید ممنون میشم راهنماییم کنید

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الکترواستیل گرفتم چند ماهیه خوب بوده تا الان.

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.

الکترواستیل

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

من خودم ال جى دارم خيلى راضيم ولى مامانم اسنوا داره خوبه راضيه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.