پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 عنوان اومدم بریم اصفهان نرسیده به نصف جهان ماشینمون خراب شد😔 177 بازدید | 11 پست سلام ۱۵۰ کیلومتر فاصله داریم تا اصفهان من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود 1401/01/06 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8631 آخی چه بد اصفهان کلی مسافر آمده کلی براشون برنامه شاد گذاشتند!
yazeinab عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 7678 https://chat.whatsapp.com/CkVv9SlhHYM7eCGDOd3OGsهر کی حاجت داره بیاد
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 الان یه هموطن مهمان نواز اصفهانی که ساکن یه روستا نزدیک تیران هست پذیرای ما شدن من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 ولی اینجا که هستیم خیلی سرده خیلی من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8631 الان یه هموطن مهمان نواز اصفهانی که ساکن یه روستا نزدیک تیران هست پذیرای ما شدن خدا خیرش بده! ماشینتون درست شد حتما بیاید اصفهان خیلی خوبه بهتون خوش می گذره همه جا پر از گل و تزئینات نوروزی هست!
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 آخی چه بد اصفهان کلی مسافر آمده کلی براشون برنامه شاد گذاشتند! انشالله فردا میریم ماشین تعمیر شد 😁 من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8631 ولی اینجا که هستیم خیلی سرده خیلی تیران هواش سرده اصفهان هم سرده اما نه به اندازه تیران!
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8631 انشالله فردا میریم ماشین تعمیر شد 😁 من خودم مسافر می بینم خیلی خوشم میاد انگار با خودشون برکت و شور زندگی به شهر میارند! همیشه دلم می خواد ازشون بپرسم از کجا امدین؟ ولی روم نمی شه و واقعا دلم می خواد بهشون خوش بگذره!
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 تیران هواش سرده اصفهان هم سرده اما نه به اندازه تیران! البته هنوز به تیران هم نرسیدیم یه ۴۰ تا تا تیران فاصله داریم خونه ای که هستیم روبرو کوه هست پر از برف عجب ویویی داره من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 من خودم مسافر می بینم خیلی خوشم میاد انگار با خودشون برکت و شور زندگی به شهر میارند! هم ... واقعا لطف دارید انشالله به همه خوش بگذره من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8631 البته هنوز به تیران هم نرسیدیم یه ۴۰ تا تا تیران فاصله داریم خونه ای که هستیم روبرو کوه هست پر از بر ... امدی اصفهان سوار این ماشین ها هم بشین خیلی باحاله! جدید از شهربازی آوردن برای تفریح مسافرها! 😂😂😂