2777
2789
عنوان

به همه اقوام سر بزنید

161 بازدید | 19 پست

شما به وظیفه خودتون عمل کنید.

سعی کنید به همه اقوامتون سر بزنید و کسی رو جا نندازید. چه اونا بهتون سر بزنن چه سر نزنند.

❇️ اتفاقا خداوند متعال دنیا رو طوری آفریده که اگه به هر کسی خوبی کردید تقریبا قطعی بدونید اون طرف به شما بدی میکنه.چون شیطون هنوز زنده هست و نفس میکشه!

🔶 اگه جایی دیدید که به یه نفر خوبی کردید ولی اونم به شما خوبی کرد تعجب کنید و این رو یه مورد عجیب و خاص بدونید!

✅ خداوند متعال چون خلوص اعمال ما رو خیلی دوست داره، میخواد که ما فقط و فقط به خاطر اطاعت امر او عمل انجام بدیم نه هیچ عامل و کشش بیرونی دیگه.

حالا اونهایی که میگن مردم پر رو میشن؛ طرف حسابت خداس فکر میکنی نعوذبالله پر رو میشه؟؟؟؟؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

سر بزنید یطوری که صابخونه اذیت نشه خیلی از این صله رحما گناهه لعنت لعنت لعنت 😶

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر بزنید یطوری که صابخونه اذیت نشه خیلی از این صله رحما گناهه لعنت لعنت لعنت 😶

راستی فقطم با دعوت برین اینطوری حداقل میفهمین صابخونه راضیه و شرایط تحمل کردن فامیل نکبت داره 

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
صله رحم عمر طولانی میکنه مثل صدقه دادن ثواب بسیار داره ، ولی تو این زمونه کسی اعصاب مهمان داره 😂

والا من یبار نشستم گناهانی ک تو مهمانی انجام میشه رو گذاشتم برابره ثواب صله رحم کفه ی صله رفت منفی بی نهایت😕

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
عزیزم خوبی مگه سر زدن به فامیله فقط

منظورم اینه که نگید فلانی اخه نیومد فلانی فلان کرد.شما کار خودت رو بکن.

والا من یبار نشستم گناهانی ک تو مهمانی انجام میشه رو گذاشتم برابره ثواب صله رحم کفه ی صله رفت منفی ب ...

مهمونی رو طولانی نکنید اتفاقا تا شیطون برسه شما جاخالی دادی🤣باور نداری امتحان کن

منظورم اینه که نگید فلانی اخه نیومد فلانی فلان کرد.شما کار خودت رو بکن.

با کمال احترام تو این مورد موافق خوبی کردن نیستم به هزار علت 

دیگه الان اصن وضع معسیشت و حوصله ی مردم جوری شده ک نری خونشون دعات میکنن زودتر به خواسته هات میرسی

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
به من سر نزنید توروخدا😅 من زیرپتو هستم حالمم خوبه همتونم دوست دارم😘 اینجوری راحتترم😄

شکر که خوبی .فقط زحمته اون گوشی رو بده من .هر چقدر خواستی زیر پتو استراحت کن👹

با کمال احترام تو این مورد موافق خوبی کردن نیستم به هزار علت  دیگه الان اصن وضع معسیشت و حوصله ...

اگه وقتی بیرون میای کر و کور بیای مشکلی پیش نمیاد.باور کنید ادمها با وجود هم خوشحال هستن نه با تخمه و شکلات عید.یه احوال پرسی گرم خیلی حال ادم رو بهتر میکنه تا یه فستیوال بشقاب چیدن و دکوری دادن