2777
2789
عنوان

حسه بدی دارم

76 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر

چندباری به این سایت سر زدم و دیدم که مثل یه خونواده در کنار همین و به همدیگه کمک میکنید ،، بخاطر همین به این فکر افتادم تا عضو شم و ازتون بخوام کمکم کنید. خب اول یکم خودمو معرفی میکنم 

من یه دختره ۱۶ ساله ام و رشتم تجربی هس اوایل از نظر درسی خیلی اوکی بودم اما یه اتفاقاتی افتاد و واسه حرف هایی که مشاورم بم زد افتضاح شدم و کم کم از درس دارم فاصله میگیرم و از طرفی مامانمم انرژی منفی بهم میده و راستش نمیتونم باهاش حرف بزنم(در کل کسی را ندارم که باش بتونم حرف بزنم) خیلی دلم گرفته دوست دارم یکی باهام حرف بزنه با یکی حرف بزنم و مشکلاتم را حل کنه.

الان یه عالمه کار ریخته سرم و استرس وحشتناکی دارم باید چیکار کنم فقط هی برنامه میچینم ته دلم راضی نمیشه دوباره از اول و نمیتونم شروع کنم چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقااا همین وضعیت رو داشتم نگران نباش واسه همه اتفاق میوفته تو این زمان 

برو پیش یه روانشناس خوب 

اگه لازمه چند وقت کلا درس نخوند یه ماه مثلا 

کارایی که دوست داری بکن فیلم ببین برو بیرون بگرد 

بعدش دوباره خودت دلت میخواد بخونی

اگه خوب نیست کلا کنسلش کن مگه مجبوری

از نظر برنامه نویسی خوبه ولی برای اینکه بهش مشکلاتم را بگم نه میگه بهونه در میاری (بدون اینکه گوش بده ) 

اگه نرم پیشش پس پیش کی برم فقط این تو شهرمون خوبه