سلام دوستان. من تازه عضو شدم. نزدیک یک ساله اقدامم. قراره پیش دکتر نیکبخت ای وی اف کنم. کسی هست که با ایشون تجربه داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 29خرداد انتقال داده برام فعلآ منتظرم تا زمان آزمایشم برسه ولی چندلحظه قبل انتقالم خیلی ناامیدم کر ...
چی گف مگه؟
ولی یچیز بگم خدای نکرده نمیخوام ایشون رو زیر سوال ببرم بهرحال توی اینکار متخصص ان ولی نمیدونم چرا بعضی مسائل نسبتاً نامطلوب رو خیلی بزرگ نمایی میکنن و ادم رو نا امید میکنن من از روز اول متوجه این اخلاقشون شدم واسه همین خیلی با حرفاش خودم رو نباختم. دقیقاً این بلا رو سر منم اورده ک ناامیدم کرده.
چی گف مگه؟ ولی یچیز بگم خدای نکرده نمیخوام ایشون رو زیر سوال ببرم بهرحال توی اینکار متخصص ان ...
مثلآ ب من گف ذخیره تخمدانت خیلی پایینه و فلان در صورتی که ذخیره من بالای 1هست و کسایی رو دیدم با دخیره چند صدم جواب گرفتن بعد فقط یه دونه جنین داشتم قبل انتقالش بهم گف اصلآ از وضعیتت راضی نبودم و احتمال موفقیت خیلی پایینه و فلان حالا من که اومدم برام انتقال بدی دیگه گفتن این حرفا چه تاثیری داره جز اینکه روحیه مو خراب کنه
مثلآ ب من گف ذخیره تخمدانت خیلی پایینه و فلان در صورتی که ذخیره من بالای 1هست و کسایی رو دیدم با دخی ...
خودتو ناراحت نکن . به منم با ذخیره 2/6 همین حرفا رو زد!!!! حتی گف ذخیره ات کمه شاید جواب نگیری و ....من اولا خیلی ناراحت میشدم ولی بعد فهمیدم که این اخلاقشه دیگه اهمیت نمیدم