2777
2789

سلام ما اسفند ماه واسمون ماشین دراومد و ۱۵ اسفند پولشو پرداخت کردیم میشه بگید چقدر طول میکشه تا تحویل بدن

بعضیا میگن ممکنه زودتر از سه ماه باشه کسی هس ک ماشینشو زودتر تحویل گرفته باشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس چطوری واسه ما انقدر دیر شده گفتن حداقل ۸۰ روز طول میکشه

چیه ماشین؟

مثلا پارس رو خیلی دیر تحویل میدن

دیگه حداکثر ۳ ماهه میدن. تعهدشون اینه.

بستگی داره اون ماشینا رو تو انبار دارن یا نه

سلام میدونین قرعه کشی کی هست یا از کجا خبر دار میشین چجوری ثبت نام تازه گواهینامه گرفتم‌میخوام ثبت ن ...

نمیخاد برین کافی‌نت با گوشی خودتون اکانت بسازین

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍
نمیخاد برین کافی‌نت با گوشی خودتون اکانت بسازین

ساختم فقط نمیدونم کی ها ثبت نام میشه برم ثبت نام‌کنم وقتشو میدونین کی اغاز مبشه ثبت نام

بخند، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه ⚠️♥️
ساختم فقط نمیدونم کی ها ثبت نام میشه برم ثبت نام‌کنم وقتشو میدونین کی اغاز مبشه ثبت نام

بخشنامه میاد شما هقته ایی یه بار برین نگاه کنین

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍