2777
2789

سلام دیشب گوشیم ۸۰ درصد بود صبح که بیدار شدم دیدم ۳۸ درصده قبلا هم متوجه میشدم که شارژ خالی میکنه ولی این دفعه خیلی خالی کرد بنظرتون واسه چیه باطریش خراب شده؟

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
حافظه رو خالی کنید

پر نیست

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر تعمیرات موبایل نشون بده منم a12 دارم ولی یک روز و نصف شارژ نگه میداره ، حتما گوشیت یه مشکلی پید ...

فردا میخوام ببرم گوشیم قبلا تا ۳ روز هم نگه میداشت

ببر تعمیرات موبایل نشون بده منم a12 دارم ولی یک روز و نصف شارژ نگه میداره ، حتما گوشیت یه مشکلی پید ...

من زیاد استفاده میکنم 

گاهی اوقات کمتر استفاده میکنم ۲ روز هم شارژ نگه میداره یا بیشتر

زیبایی‌باگذرزمان‌کمرنگ‌میشه،ولی‌شخصیت‌آدم‌هاهميشگيه!