2777
2789
عنوان

کردای مهربوووووون زود بیاینننن

155 بازدید | 18 پست

اول این که سلااااااام 

دوم این که واااااااقعا حرف ندارین

من تصور دیگه ای ازتون داشتم ولی الان چند روزه مهمون شهرتونم واااقعا مهمان نواز و مهربون و خیلیییی با حوصله و مودب هستین.

دمتون گرمممم

حالا یه سوال

ما الان رسیدیم مریوان

یه بازار خوب و ارزون معرفی کنین بریم 

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از طرف دوستم که کرده میگم ممنون 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
کردها مهمون نوازن😍مریوان کلا هرجابری بازار داره .البته من مریوانی نیستم ولی کردم

خیلیییییی انسانای خوب و عاااااالی هستین

ما فقط خوبی دیدیم ازتون تمااااام

عریزم میدونی بازارچه ی مرزیش کجاست؟

فدات لطف داری گلی.نه گلی خب ندارم بپرسید ازشون میبرن نشونتون میدن.مایه بار یه ادرس خواستیم چندین ماشین وموتور دنبالمون اومدن نشونمون دادن😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
فدات لطف داری گلی.نه گلی خب ندارم بپرسید ازشون میبرن نشونتون میدن.مایه بار یه ادرس خواستیم چندین ماش ...

اره خدایی من شهرای زیادی سفر کردم 

ولی این بار با همشون فرق داشت

کردا خیلیییی شریف و مهربونن 

خیلی هم با سلیقه و تمیز و خوش تیپن😅

نه خانواده همسرم کرد هستن

عزیزم ان شاءالله مشکلتون به زودی حل میشه

مطمئنم اوناهم مهربونن فقط باید قلقشونو به دست بیاری مهربون🥰❤

خخخ  خودت کرد نیستی؟

بدبختی همینه که تهرانی هستم و نمیدونم چرا وقتی کسی جز خودشون رو قبول ندارن میان خواستگاری

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت