2777
2789

سلام امروزدخترم پایان پنج ماهگیش بودبردم برا چکاپ وزنش ۶۸۰۰ قدش ۶۴😭وزنه تولدش ۳۴۰۰ بود

ماهه پیش بردم دکترکه بهم گفت تا سه هفته دیگه یعنی امروز ببرم وزنشوبگیرم اگر۷ نشده بود پیگیری لازمه امروز کارم شده گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی گریه.؟؟؟؟؟؟ میزی دگتر شربت میده میخوره خوب میشه 

خب بهش شربتم داده زیتوکید داده کمکی داده گفت بااینا بایدبه ۷برسه حتما تا نهایت یکماه که نشده هنوز حالابایدببرم سونو و ازمایشو ایخدا

گریه دیگه چرا

فوقش یه ازمایش میگیرن بررسی میکنن خرایی نکرده بچه انگل وااین جورچیزانداشته باشه پسرمنم همین بودبهش ی شربت دادخوب شد نگران نباش

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
دکترش گفت که اگه نشه باید حتمابررسی شه میترسم خدای نکرده چیزیش باشه کلا باشیرخوردن مشکل داره

اره اونم اصلا شیر نمیخورد میپرید تو گلوش جیغ میزد مثل استخونه

اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎        این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌
حالامیبرم ازمایش توروخدادعاکن چیزیش نباشه😪

چیزی نیست عزیزم اصلانگران نباش خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال اگرم چززی باسه باشربتوداروحل میشه الان تواسترس داری ب بچت منتقل میشه اروم باش

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
😭داغون شدم من نمیتونم بی تفاوت باشم که دلم خونه بخداا

اون الان با قاشق بهش شیر میدن انقدر لاغره بس که جیغ میزنه

اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎        این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌