دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 عنوان ماماناتوروخدابیاین قد و وزن دخترم توپنج ماهگی کمه 133 بازدید | 21 پست سلام امروزدخترم پایان پنج ماهگیش بودبردم برا چکاپ وزنش ۶۸۰۰ قدش ۶۴😭وزنه تولدش ۳۴۰۰ بودماهه پیش بردم دکترکه بهم گفت تا سه هفته دیگه یعنی امروز ببرم وزنشوبگیرم اگر۷ نشده بود پیگیری لازمه امروز کارم شده گریه 1401/01/06 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 کلا خوب شیرنمیخوره همش روشوبرمیگردونه شیرکمکی اپتامیل پپتی داده که تو این سه هفته بهش دادم اما بازم خوب وزن نگرفته دارم دق میکنم
تینا_سعادت عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 432 نگران نباش فامیل ما دخترش ۶ ماهشه وزنش ۶ اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎 این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 واسه چی گریه.؟؟؟؟؟؟ میزی دگتر شربت میده میخوره خوب میشه خب بهش شربتم داده زیتوکید داده کمکی داده گفت بااینا بایدبه ۷برسه حتما تا نهایت یکماه که نشده هنوز حالابایدببرم سونو و ازمایشو ایخدا
parhamniaz8 عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1073 گریه دیگه چرافوقش یه ازمایش میگیرن بررسی میکنن خرایی نکرده بچه انگل وااین جورچیزانداشته باشه پسرمنم همین بودبهش ی شربت دادخوب شد نگران نباش 💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 نگران نباش فامیل ما دخترش ۶ ماهشه وزنش ۶ دکترش گفت که اگه نشه باید حتمابررسی شه میترسم خدای نکرده چیزیش باشه کلا باشیرخوردن مشکل داره
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 من وضعم بدتره بچه یک سالم ۷ کیلوعه چرا اخه اینجورن😪
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 گریه دیگه چرا فوقش یه ازمایش میگیرن بررسی میکنن خرایی نکرده بچه انگل وااین جورچیزانداشته باشه پسرمن ... حالامیبرم ازمایش توروخدادعاکن چیزیش نباشه😪
تینا_سعادت عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 432 دکترش گفت که اگه نشه باید حتمابررسی شه میترسم خدای نکرده چیزیش باشه کلا باشیرخوردن مشکل داره اره اونم اصلا شیر نمیخورد میپرید تو گلوش جیغ میزد مثل استخونه اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎 این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌
دلارام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2251 اره اونم اصلا شیر نمیخورد میپرید تو گلوش جیغ میزد مثل استخونه 😭داغون شدم من نمیتونم بی تفاوت باشم که دلم خونه بخداا
تینا_سعادت عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 432 😭داغون شدم من نمیتونم بی تفاوت باشم که دلم خونه بخداا طبیعیه بعضی بچها هم اضافه وزن دارن اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎 این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌
parhamniaz8 عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1073 حالامیبرم ازمایش توروخدادعاکن چیزیش نباشه😪 چیزی نیست عزیزم اصلانگران نباش خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال اگرم چززی باسه باشربتوداروحل میشه الان تواسترس داری ب بچت منتقل میشه اروم باش 💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
تینا_سعادت عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 432 😭داغون شدم من نمیتونم بی تفاوت باشم که دلم خونه بخداا اون الان با قاشق بهش شیر میدن انقدر لاغره بس که جیغ میزنه اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎 این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌